Konu: Danez_Reed (Ortak Nezaket.)  (Okunma sayısı 54 defa)

#0 - 16.06.2021 15:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karakter Adı : Danez_Reed  Forum Hesabı : @hadesallen0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2021 Saat : 15:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortak Nezaket : Merhabalar, karakterim 2 seviye olduğu için, fazla illegal rollere, kavga rollerine girmemem gerekiyordu. Kişi IC Kardeşim olarak gördüğüm kişiye küfür edince, bende IC olarak kişiye bir kaç yumruk attım. Ve sonra kişiye belirttim, bu rolü fazla sürdüremeyiz, 2 levelim. İllegal rollere fazla girmemem gerek diye belirttim. O da PM üzerinden bana, "Aptal mısın?" dedi. Ben bu kelimeden rahatsız oldum. Kişinin ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/4e4tfqp.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezai işlem uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 16.06.2021 16:29
Selam iyi günler. Evet ilk başta da söylediğin gibi. İki seviyesin ve yaptığın rolleri en az beş seviye olarak başlaman gerek. Ben sana pm yoluyla ulaştıktan sonra 2 seviyeyim ve bana bulaşma gibi bir şey söyledin ama chatlog'un tamamını yansıtırsan ilk saldırma emoteunu ve her şeyi rahatça fark edebilirsin.  "Aptal mısın" lafına gelecek olursak da çok fazla kendini komik zanneden hayatta vasıfsız bir kaç arkadaş gelip birliği sunucuyu trollemeye çalışıyor seni de onlardan biri zannettim ve böyle bir üslupla sana yaklaştım ve yaptığın rollerin hiç bir mantığı yok birlikte ki istediğin karakterinin kardeşi rolü yap. Beş seviye olmadan illegal rol yapamazsın. Doğru düzgün kavga bile edemezsin her şeyi geç. İllegal işlerin işlediği bir sokaktasın dostum sırf küfür ettin diye zenginsin diye saatin var diye karakterinin gasp etme öldürme rolüne girilebilir, lütfen bunları göz önünde bulunduralım birlikte ki ilk sayfa da tanıtımı okuyalım biraz daha bilginlenmiş olursun. "Aptal mısın" lafını kullandığım içinde kusura bakma böyle roller görünce kendimi tutamadım.

Bunlar da benim görüşümden olaylar. Bir lafımı buraya koymuşsun yaptığın roller için şikayet açılacak. Tekrardan iyi günler iyi forumlar...  O:-)

#2 - 16.06.2021 16:38
Merhaba.

Hatırlatma yapalım Vice Roleplay'de illegal rollere girmek için beş seviye olmanıza gerek yok. Bu sadece sistemsel silah tutmanız için belirlenen bir seviye, illegal role girmek için seviyeye ihtiyaç duymuyorsunuz.

İkinci olarak aranızda karşılıklı bir rol yüzünden atışma dönmüş, Danez @hadesallen0 yanlış bir üslupla aşağılayıcı bir şekilde konuşmuş. Platformda oyuncularla hem forum, hem de oyun içinden yazışmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ortak Nezaket sebebiyle ceza alacaksınız.

@FunnyScart rol yaptığınız sırada eğer olumsuz bir durum olursa PM'den iletişime geçerken karşı tarafı yönlendirebilecek şekilde yazılar yazmayın. "level 2yim daha fazla agresif olma" tarzı yazışmaların Mix'e giriyor, seni de bu sebepten dolayı uyarıyorum.