Konu: 14.06.2021 - Yun Chimin, Pyth - Cache Mining  (Okunma sayısı 651 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2021 19:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yun_Chimin @Pyth 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tyriss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Cache Mining

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar yaklaşık iki hafta önce arkadaşım @Tyriss 'e şuan kullanmış olduğum ceketli skini yaptırdım. Bu bakımda da şikayette bulunduğum Yun Chimin adlı karakterin skinimin birebir aynısını kullandığını sadece kafasının değiştirildiğini gördüm. Gerekli kanıtları aşağıya bırakıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:
Bana ait olan skin

Yun Chimin'in attırmış olduğu skin

Ek açıklamalar(varsa): Her şey ortada olduğunu düşünüyorum, eğer kanıtlar yetersiz kalırsa konuya yanıt olarak atabiliriz.

#1 - 14.06.2021 19:41
Onaylıyorum.

#2 - 15.06.2021 19:13
Merhaba,

Pantolonun UVW detayından, diğer detaylara kadar ortada bir cache mining durumu olsa da savunmanın dayandığı "11.06.2021'den sonrası" ibaresi ne yazık ki burada geçerli. Yönetim ekibinin o tarihi belirlemesinin sebebi, sunucumuza eklenen skinlerin, garanti olması için çalma ihtimali düşük olan ViceSquad skin modelcilerine yaptırılması gerektiğini tüm oyuncuların fark etmesi ve önlemlerini ona göre almaları gerektiğindendir.

Dediğim gibi, skin, kuralın kapsamadığı bir tarih aralığında yapılıp eklenmiş. Savunma geçerli.

@Pyth 'a kişisel uyarımdır. Bundan sonraki şikayetlerde, bu şikayet baz alınarak işlem yapılacaktır. Bilgine.