Konu: Aleppo Klein Meta Gameing+MultıAccount Şüphelenmesi  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2021 14:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @edzien Aleppo Klein / @Melobabba Rainer Fassbinder

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/06/2021 13.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.
METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşları OOC olarak kim olduklarını biliyorum yani forumda kim olduklarını biliyorum, karakterim IC olarak bu arkadaşları tanımıyor, bu arkadaşlarla evi satın almayı konuşmadığım halde haberleri olmadığı halde beni tanıyorlar buna anlam veremedim, neden iki kişiyi etiketledim derseniz bu iki arkadaşın IP sinin kontrol edilmesini istiyorum MultiAccount'dan şüpheleniyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkdaşların IP'sinin kontrol edilmesini istiyorum teşekkürler.

#1 - 11.06.2021 15:58
Tabiki istediğiniz gibi kontrol edilebilir sorun yok.

#2 - 11.06.2021 16:32
Halisülasyon görüyorsun herhalde, dün kendin aradın evi almak için kontrol edilebilir loglar.

#3 - 18.06.2021 17:10
Arşiv.