Konu: [05.06.2021] Isaiah Watts | Trolling + Noob DM + GBI  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2021 14:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaiah Watts | @YoungMiaked

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.06.2021 | 13:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling | Noob DM | GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs Idlewood bölgesine motoru ile geldi ve bir süre orada durdu bunun üstüne bende adamın yanına gidip motorunun arkasına bindim ve tur attırmasını talep ettim şahıs motoru ile gezdirirken bir anda gişelere doğru gitti bende o sırada motordan indim ve orada durduk bu sırada yolda giderken adam ile role girmeye çalıştım fakat şahıs IC bir şekilde "31 - zaa" gibi gereksiz şeyler kullanmaya başladı sonra gişelerin orada indim ileriye gitmek istemedim bunun üstüne şahıs motordan inip noob dm atmaya başladı bende kaçtım bunun üstüne motoru ile peşledi "onu motordan iter" gibi bir emote verdim sonrasında adam motordan indi ve noob dm atmaya devam etti. (Son anda fark ettiğim bir ekleme daha yapmak istiyorum gişelerin orası GBI ve şahıs bana GBI'de saldırıda bulundu.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Şahısın IC kanaldan "31 - zaa" gibi şeyler kullanıp trollemesi;
Spoiler: GösterGizle

Şahısın NOOB-DM atması;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs bu olaylardan sonra üstüme ./sit 7 çekti fakat SS almayı unuttum mümkünse alabileceği en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 07.06.2021 14:15 Stroom »

#1 - 08.06.2021 16:45
Kişiyi tanımıyordum aracıma bindi inmesini söyledim inmedi troll olduğunu düşündüm bende gişede indirdim bana Car Jack attı bende inip saldırdım kişinin troll olduğunu düşündüğüm için emote atmadım ve bayıldığındada yat yere yazdım. Fakat kişi troll değilmiş yaptığıma pişman oldum gerçekten kusuruma bakmasın gerekli ceza neyse verilsin.

#2 - 11.06.2021 09:18
Merhaba,

Kişi Türkçe terim ve DM kapsamında ceza alacak.