Konu: [09.06.2021] Falcon_Goldshield-Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 09.06.2021 03:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @#RABBiT Falcon_Goldshield
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/06/2021 23:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiçbir şey olmamış gibi karakterlerimiz yarışlarına hazırlanıyordu, her zaman olduğu gibi arkadaşlar kendi aralarında birbirlerine laf savuruyor, birbirleriyle dalga geçiyorlardı. Bazı karakterler de buna dahildi, Shelby karakteri ailevi küfür etti ve Falcon sinirlendi. Falcon karakteri IC olarak rage atmaya başladı. Daha sonrasında ondan bir PM aldım. "Israrla yapma dedim, niye bu ısrar?" Ben de IC'den söylediğimi belirtiyorum zaten aşşağıya iki SS bırakacağım. Sonra arkadaş 3 kere söylediğini belirtiyor, üstelemeye devam ediyor ve en sonunda PM'den ailevi bir küfür ediyor bana karşı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): Daha sonra yarış başlıyor ve kaza yaptığımda üstüme sürüyor, buna dair bir SS elimde bulunmuyor. Kişinin ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 09.06.2021 03:11 n0thing »

#1 - 09.06.2021 03:15
Kanıtlarda her şey ortada, ceza alacak.