Konu: [04.06.2021] Omar Hector - trolling, aktif rolde q, ic hapis, car surfing  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 04.06.2021 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Dipsy  Omar Hector

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frederick Houston @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.06.2021 // 15:55 - 16:05 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
trolling, aktif rolde q, ic hapis, car surfing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Başka ekipler tarafından kovalamaca başlatıldı. Kovalamacaya yöneldik, CarSurfing yapan arkadaşımız araçtan düşmesine rağmen arkadaşlarını OOC'den yanına çağırıp tekrar araç üstüne alarak troll animlerle eğlendiklerini sanıyorlar. 40 seviye hesabı bulunurken 1 seviye hesapla trollemek ne kadar doğru? Orası da ayrı bir soru. Alt kısımda göreceğiniz SS'lere karşılık olarak bir savunması varsa merakla dinlemek isterim.

Ek olarak herhangi bir yerde eksiklik gören admin olursa videonun tam hâlini ulaştırabilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

anim trollü ve car surfing: GösterGizle

car surfing: GösterGizle

rolde Q: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): trollemeye girdiği hesabının kalıcı olarak yasaklatılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 04.06.2021 16:46 jonlakow »

#1 - 04.06.2021 22:44
Win alamayan tatlı kız olur gibi

#2 - 04.06.2021 23:03
Win alamayan tatlı kız olur gibi

?

#3 - 07.06.2021 02:48
Yan karakterimi yasaklattım başka bir şey yoksa K&A alınabilir.

#4 - 07.06.2021 04:48
Yan karakterini yasaklatmış olman ihlal yaptığının üstünü kapatmıyor. Şikayet aktif.

#5 - 07.06.2021 14:56
Ooc kinini anlıyorum win alamaman vs. ama ihlal yaptığım yan karakterimdi öyle anlık hataydı yasaklattım işte zaten o karaktere şikayet açmışsın.

#6 - 08.06.2021 01:22
Ooc kinini anlıyorum win alamaman vs. ama ihlal yaptığım yan karakterimdi öyle anlık hataydı yasaklattım işte zaten o karaktere şikayet açmışsın.

OOC kin mi? İsmini bile ilk defa duyuyorum. "Öyle anlık hataydı, yan karakterimdi." diyerek geçiştireceğini sanmıyorum. Bir şey yaptıysan cezasına katlanırsın, karakter banlatarak yaptığın ihlaller göz ardı edilemeyeceğini düşünüyorum.

#7 - 08.06.2021 01:28
Merhaba,

savunmayı inceledim ve savunma görmedim. Dediğiniz olay NC atmakla aynı olaya gelmekte, eğer bir ihlal olduğu zaman karakterini yasaklatarak bu olaydan sıyrılsaydık herkesin bir günah keçisi olurdu. Kişi aktif rolde q, Trolling ve IC hapis sebebiyle ceza alacak. Şikayet kapatıldı.