Konu: 29/06/2021 Birden fazla kişi. [MİX]  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.06.2021 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sofia_Bianchi @ORGANIZE Mia_Lee @judge1 Jonas_Henderson @Christopher Maliq_Cornell @yusuf61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/06/2021 19:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, arkadaşlarımızın hepsi Gentilini birliğine üye ve savaş döneminde kasıtlı olarak topluca alt karakterlerine geçiyor, discordda sese giriyor. Bölgeye gelen kişileri discord aracılığıyla ekibiyle paylaşıyor. Alt karakterleri ile karşılaştıkları kişilere Gentilini sizin gibi amatör değil, burada bulamazsınız tarzı roller yapıyorlar. Yaptıklarının MİX olduğunu düşünüyorum, gerekli kararı admin verebilir. Atacağım ekran görüntüsünde hepsinin discordda olduğu gözükebilir, alt karakterlerini incelediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 30.06.2021 03:25
selamlar, mix olayına savunma yapalım. ana karakterimle fuhuş şebekesi yönetiyorum, yan karakterimle ise e-rp tarzı roller döndürüyorum Sofia karakterimle bir nevi Richard Abruzzi'nin malıyım ve Verdant bölgesinde herkesle tanışığım onları savunmak en doğal hakkım. bırakacağım linkte yapılan rollere bakabilirsiniz.

discord olayına gelecek olursak, gerçekten bu kanıya nasıl vardın(?) sherlock holmes gibi adamsın cidden, discord olayı olsaydı Mia Lee bana pmden "sus la sus" gibi bi ibare kullanır mıydı be güzel kardeşim? savunmam bu kadar, alt karakterlerle düşman bölgesini gözleseydik belki daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi.

#2 - 30.06.2021 10:54
selamlar, mix olayına savunma yapalım. ana karakterimle fuhuş şebekesi yönetiyorum, yan karakterimle ise e-rp tarzı roller döndürüyorum Sofia karakterimle bir nevi Richard Abruzzi'nin malıyım ve Verdant bölgesinde herkesle tanışığım onları savunmak en doğal hakkım. bırakacağım linkte yapılan rollere bakabilirsiniz.

discord olayına gelecek olursak, gerçekten bu kanıya nasıl vardın(?) sherlock holmes gibi adamsın cidden, discord olayı olsaydı Mia Lee bana pmden "sus la sus" gibi bi ibare kullanır mıydı be güzel kardeşim? savunmam bu kadar, alt karakterlerle düşman bölgesini gözleseydik belki daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi.
Bu savunma bence hepimizin ortak savunması, discord? bunla ilgili bir kanıtın yok. Ve sıkılmayalım diye alt karakterlerle giriyorduk ki sizin hood bölgenizde bulunsaydık bu şikayeti açman daha mantıklı olurdu. Daha fazla savunmaya gerek yok, sus la sus dememin sebebi ise bu şikayetin açılacağını düşünmemdi, zaten açılmış. İyi forumlar.

#3 - 30.06.2021 11:18
Öncelikle iyi forumlar, kanıtlarda chat log kısmında bir şey yazdığım görülmüyor sadece olayı izliyorum. Size karşı agresif ya da kışkırtıcı bir rol yapmadık. Discord olayına gelicek olursak oyun ile alakası olmayan bir konuyu konuşuyorduk mix yapsaydık hiç bir chatlog olmazdı. Savunmam bu kadar yönetimin kararını bekliyorum.

#4 - 01.07.2021 15:57
Savunma yeterli bulundu.