Konu: [06.06.2021 - Evan_Schiavone] GBİ  (Okunma sayısı 325 defa)

#0 - 06.06.2021 03:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @memistheking Evan Schiavone @Arda, Rick Tysworth @yaGız Jack Tysworth @UnknowNNN Murad Barbarian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.06.2021 02:53:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishane içerisinde brawl, ss'lerde açık şekilde gözüküyor. Hasar kayıtları incelenebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.06.2021 10:01 poison the taliban »

#1 - 06.06.2021 03:27
Selamlar, oranın GBI olduğunun bilincinde olduğumu söylemek istiyorum.
Üç arkadaş ile anlaşmalı bir brawl attık, buna onlar da şahit olacaktır. Dört kişi arasında dönen brawl'da tek beni şikayete eklemen gerçekten bir garip olmuş  :garip:
Diğer arkadaşları buraya etiketliyorum. @UnknowNNN @yaGız @Arda, eğer bu arkadaşlar anlaşmalı brawl atmamıza rağmen hakkımda şikayetçiyse cezayı kabul ederim, iyi geceler.

(@memistheking adına attım, moderasyonda olduğu için ileti atamıyor.)

#2 - 06.06.2021 03:32
OOC kininizi bu kadar belli etmeyin

#3 - 06.06.2021 03:32
Şikayetçi değilim orada kendi aramızda takılıyorduk eğleniyorduk.
« Son Düzenleme: 06.06.2021 03:35 yaGız »

#4 - 06.06.2021 03:41
Şikayetçi değilim, orada kendi aramızda vakit öldürüyorduk sonuçta Evan ile ben OOC'dan arkadaşız canımız sıkıldı bir şeyler yapalım dedik herkes afkken eğlendik kendi aramızda karşı tarafı vesaire rahatsız edecek hiç bir şey gözükmüyor.

#5 - 06.06.2021 09:35
b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar.

Şikayetçi değilim, orada kendi aramızda vakit öldürüyorduk sonuçta Evan ile ben OOC'dan arkadaşız canımız sıkıldı bir şeyler yapalım dedik herkes afkken eğlendik kendi aramızda karşı tarafı vesaire rahatsız edecek hiç bir şey gözükmüyor.

Sürekli roleplay

#6 - 18.06.2021 15:39
Merhaba,

Aranızda anlaşma yapsanız dahi güvenli bölgede illegal rol yapamazsınız. Şikayet içinde ismi geçen, ekran görüntülerinde görünen kişiler ceza alacak. Şikayet kapatılmıştır.