İyi forumlar dilerim, öncelikle başlıkta belirttiğin "Emote Hatası" bulunmuyor, emoteyi zaten attım. DM'e gelirsek, dört-beş tane aynı soyadına sahip arkadaşınla geliyorsun, 50 kişilik motosiklet yarışcı çetesinin bir üyesinin motosikletini çalıyorsun, birde gelip Fear-RP yapmıyorsun, ayrıca ortada DM yok, seni yarım saat kovalıyoruz hiçbir türlü durmuyorsun ve role uymuyorsun, bir yandan arkadaşın, benim birliğimde R17 rütbesine sahip arkadaşımın motosikleti ile keyif yapıyor. Seni yarım saat kovaladıktan sonra durmayacağını zaten anladık, çocuk gibi pit atmadık. Durman için sana emote verip silah doğrulttum fakat seni vurmadım, ardından seni yumruklar ile düşüyoruz. Bütün kanıtlar zaten ektedir. Bir olayın arka planını anlatmadan, sadece böyle ssler ile bana şikayet açman gerçekten hiç hoş olmadı, gelip Fear-RP uygulamadan sırf dalga geçmek için bizim birliğimizdeki motosikletleri kaç gündür çalıp trollüyorsunuz. Sizin zaten şikayet açacağınızı rol başlamadan biliyordum, olayınız bu. Savunmaya gelirsek her şey belli zaten, daha fazla savunma/yorum yapmayacağım.
1. İlk başta burada, bu birkaç arkadaş ile IC olarak kavga rolüne giriyoruz, bu kavga rolü esnasında Edward karakterinin motosikleti çalınıyor.
2.Ardından Edward karakteri IC olarak motosikletinin çalındığını söylüyor, bizde GPS rolü ile aracı takip etmeye başlıyor.
3. Kovalarken bu arkadaşımız Non-RP sürüş ile taklalar atıp suya düşüyor, buranın SS'i bulunmuyor bir yorumum yok, ardından arkadaş 20metrelik yerden taklalar atıp denize düşüyor ve hiçbir şey olmamış gibi suda yüzmeye başlıyor.
4. Bu kadar olayın üzerine kişi halen durmamakta kararlı, gitmiş gibi yapıp kişiyi yemliyoruz ve attığı SS'de görüldüğü gibi emote verip silah doğrultuyorum, fakat herhangi bir şekilde ateşlemiyorum, burada amacım kişinin artık durması, çünkü ne yaparsak yapalım durmuyor. Burada kişi Fear-RP uygulamayıp hiçbir şey yokmuş gibi Bunny-Hop yaparak yoluna devam ediyor. (Ateş ettiğimin kanıtı varsa /hasarlar kaydını atabilirsin, eğer uğraşmam diyorsan en sonda atacağım merak etme) Kişi role uymadığı için kaçmasına izin veriyoruz, zaten şikayet açacaktım fakat kendisi açtı bende savunmam ile karşı şikayet oluşturmuş bulundum. SS'lerde kişinin bunny yaptığı belli olmaktadır.
5. Kişiyi en son yakalıyoruz ve düşürüyoruz, kişi tam suya atlarken birliğimdeki insanlar kişiye vuruyor ve suda RK'lı duruma düşüyor. Burada DM mevcut değil, birliğimin yarısında silah var, DM atacak olsam çoktan ateş etmiştik.
Ek Olarak: Kişinin Fear-RP, Bunny ve Yönetimi kandırmaya çalışmaktan ceza almasını istiyorum. Arkadaşlara güvenmiyorum, şikayetin üstünde oynama yapabilirler, detaylıca incelerseniz sevinirim.
(
Not: Hades_Raptor karakteri silahını en sonki yerde ateşliyor, fakat vurmadığını zaten dile getirdi. Vursa bile zaten DM bulunmuyor, kişi IC olarak şansını çok zorladı.)
(
Not: İlk bunny fotosunu biraz yakınlaştırmanız gerekiyor, skininden dolayı kişi net gözükmüyor.)
(
Not: Kişilerin attığı SS'lerde ki Türkçe terim ve lowrp textler görülebilir, kişilerin bu ihlallerinden de ceza almasını istiyorum.)