Crash'in problemini öğrendim, yardımlarınız için teşekkürler.
Alıntı yapılan: sukioh' - 05.06.2021 13:37Crash'in problemini öğrendim, yardımlarınız için teşekkürler.Özel mesaj yoluyla paylaşırsanız çok memnun olurum. @sukioh'
Alıntı yapılan: sukioh' - 01.06.2021 12:44Sorununuzun detaylı açıklaması: Oyundayken F9 bastım ve crash yedim, tekrar giriş yapamadım. Oyunu silip yüklememe rağmen giriş yapamıyorum.Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Herhangi bir bilgim yok.Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: Selam bu hata fps attırma V1.2 sürümünde oluşan küçük bir bug sorunudur. Bu sorunu düzeltip yeniden yayınladım, sorunun çözümü ise belgeler/gta sa user files/samp klasörün içindeki cache klasörü hariç diğer tüm klasörleri silip denersen sorunun çözülecektir.
Sorununuzun detaylı açıklaması: Oyundayken F9 bastım ve crash yedim, tekrar giriş yapamadım. Oyunu silip yüklememe rağmen giriş yapamıyorum.Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Herhangi bir bilgim yok.Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: