Konu: [06.02.2021 - Kejuan_Farrell - Tarreion_Fowler] Taciz Rolleri  (Okunma sayısı 388 defa)

#0 - 02.06.2021 02:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kejuan_Farrell @Spyro - Tarreion_Fowler @Kuzuya Rakı İcirmisler 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.06.2021 - 00:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.

GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tarafımca yaralı/tutsak rolünde iken birben bire /do kanalından şahsıma "E-RP İzni?" tarzında bir soru alıyorum;
Spoiler: GösterGizle

Gayet normal bir şekilde reddedip role devam ederken bir süre sonra IC isimleri Kejuan Farrel ve Tarreion Fowler olan maskeli karakterler taciz çatısı altında değerlendirilen +18 işeme rollerine girişiyorlar. Bu rolün esnasında birden /ado kanalından Kejuan Farrel adlı yani (Maske_23319) karakter penisinin boyutunu ve şeklini belirtlen bir emote veriyor? Bu tarz rollerin yapılması ne kadar gerekli? Sunucunun taciz/tecavüz rolleri için sert yaptırımlar uyguladığını bunu yapan oyuncular GAYET iyi bilirken bilinçsizce hareket ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.06.2021 02:29

Support'un verdiği cevaba göre yaptık.

Tam hali;

« Son Düzenleme: 02.06.2021 02:31 Kuzuya Rakı İcirmisler »

#2 - 02.06.2021 02:37
Bir Support'un verdiği cevaba göre bu şekilde hareket etmenizi sorgulamıyorum bile, kurallarda yeterince açıklayıcı bir şekilde anlatılmış. Okumadığını farz ederek tekrar gözünün önüne sokuyorum.
Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
40 seviye bir oyuncusun, bu tarz kuralları bilmemeni farz etmene bile deyinmiyorum.

Üstelik yanınızdaki oyuncunun verdiği /ado emote'una ne demeli?
Bunada cevabınız "Support'un dediğine göre hareket ettim." mi olacak? Savunmanız bu kadar olmamalı, kendinizi daha açıklayıcı ima edebilirsiniz sanıyorum.

#3 - 02.06.2021 02:46
Bir Support'un verdiği cevaba göre bu şekilde hareket etmenizi sorgulamıyorum bile, kurallarda yeterince açıklayıcı bir şekilde anlatılmış. Okumadığını farz ederek tekrar gözünün önüne sokuyorum.
Alıntı
40 seviye bir oyuncusun, bu tarz kuralları bilmemeni farz etmene bile deyinmiyorum.

Bunada cevabınız "Support'un dediğine göre hareket ettim." mi olacak? Savunmanız bu kadar olmamalı, kendinizi daha açıklayıcı ima edebilirsiniz sanıyorum.

O kendi adına savunma yapar. Ben kendi savunmamı yaptım.  Eğer hatalıysa delleyebiliriz o rolü sorun değil, cevaba göre hareket ettim.

#4 - 02.06.2021 02:50
Alıntı

O kendi adına savunma yapar. Ben kendi savunmamı yaptım.  Eğer hatalıysa delleyebiliriz o rolü sorun değil, cevaba göre hareket ettim.

Dellenilebilecek bir rol olduğunu zannetmiyorum, kesinlikle sunucudan yasaklanmış bir rolü göz göre göre yapamazsınız. Yönetici kararı bekliyorum.

#5 - 02.06.2021 11:29
Selamlar, rol öncesi sorumuzun yanıtlanmasını bekledik ve R18 altına aşağılayıcı rol yapılabileceği söylendi. Birlik içi rütbeniz zaten Resident. Savunulacak bir durum yok, iyi forumlar.

#6 - 02.06.2021 12:34
Selamlar, rol öncesi sorumuzun yanıtlanmasını bekledik ve R18 altına aşağılayıcı rol yapılabileceği söylendi. Birlik içi rütbeniz zaten Resident. Savunulacak bir durum yok, iyi forumlar.

Sizin yaptığınız ihlalin PM üzerinden supporta sorduğunuz şeyle uzaktan yakından alakası yok ve ne sorduğunuz hakkında bile bir bilgiye sahip değiliz. Bu umursamaz tavırlarınla şikayetten kurtulabileceğini pek sanmıyorum. /ado Kanalından verdiğin emote'un yeterince farkında mısın? 
Düpedüz taciz rolleri yaptığınız. Yönetici kararı bekleyelim o halde.
« Son Düzenleme: 02.06.2021 12:36 quakeN »

#7 - 04.06.2021 00:30
Savunmalar yapıldı.

#8 - 17.06.2021 20:32
Merhaba,

Bu aşağılayıcı rolden daha çok taciz rolüne giriyor, herkesin bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Bu rolü yapmak için izin almanız gerekiyor, izin alınmadığı içinde Karşı Taraftan Onay Gerektiren Roller adında değerlendirilecek, ekran görüntüsünde ismi geçen kişiler yazdığım kural ihlalinden dolayı ceza alacak.