Konu: Norman Pittman OOC Ahlak  (Okunma sayısı 206 defa)

#0 - 02.06.2021 22:41
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @egeahinbey Norman Pittman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adam Wolf

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.06.2021 21:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Santa Maria Beach'deki GYM'de hatalı park etmiş motorları uyarırken Norman Pittman geldi ve dedi ki Memur değil tanrı sanki orospu çocuğu dedi daha sonrasınd Memur'a hakaretten tutuklamak için kovalamaya başladık daha sonra görüş kaybı sonrası GYM'e geri döndük ve cezaları kesmeden önce yanımıza gelip bisikletle korna çalıp geri kaçmaya başladı bu copbait oluyor+ daha sonrasında ona dedim copbait oluyor diye daha sonra attığım sslerdeki gibi konuşmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

[/div]

#1 - 02.06.2021 23:33
Öncelikle selamlar arkadaşa herhangi bir hakaret etmedim, ağzımdan argo bir kelimede çıkmadı, kendisi kuralları çok iyi bildiğini sandığı için böyle bişey dedim, savunmam bu kadar, gereksiz ileti atmazsan sevinirim herhangi bir küfür, argo kelime, hakaret yok.

#2 - 02.06.2021 23:36
Üstelik arkadaşın bana yaklaşımı şöyle oldu copbaitten ceza alacaksın herhangi bir ihlal yapmadım, yapsam bile yaklaşımı daha güzel olabilirdi kanka yaptığın ihlal vesaire vesaire diyebilirdi ki örnek veriyorum herhangi bir ihlal yapmadım.

#3 - 04.06.2021 20:09
Merhaba,

şikayeti edilen kişi Ortak Nezaket kapsamında uyarıldı. Tekrarı halinde ceza alabilirsiniz, şikayet kapatıldı.