Konu: Tykeim Matthews - Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 224 defa)

#10 - 26.05.2021 19:57
Ya kardeşim zaten videonun sonunda seni kaybediyorum tekrardan arayıp buluyorum video dışında yukarıda ss var zaten senin olduğuna dair lütfen daha yazı yazmayın adminin kararına bırakıyorum

#11 - 26.05.2021 20:06
BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Attığın kanıtların hiçbirinde olduğum yerde boş boş zıplamıyorum ayrıca eğer gerçek hayatta birşeyi yapamayıp oyunda yapıyorsam bu NON-RP olur, BMX BUNNY değil.

Hatalı emoteye karşı bir savunma yapmama gerek yok bence çok düzgün bir emote.Adam yanı başımda duruyor hızlıca camdan çıkıp ona tokat atıyorum ondan sonra bölgeden uzaklaşıp camı kapatıyorum bu kadar basit bunu neresi hatalı?

Afk kaldım fakat kimsenin olmadığı aktif bir rol bölgenin dönmediği bir yerde afk bıraktım ve siz beni orada HİLE kullanarak buldunuz tüm vice yetkililerinden rica ediyorum GLEN PARK 96 BOYZ hile kullanıyor bunu çok yakında ortaya çıkaracağız göreceksiniz.

Kendi ağızına diyorsun ki "Attığın kanıtların hiçbirinde olduğum yerde boş boş zıplamıyorum ayrıca eğer gerçek hayatta birşeyi yapamayıp oyunda yapıyorsam bu NON-RP olur, BMX BUNNY değil."  Hala neden çelişiyorsun anlamıyorum. "Afk kaldım fakat kimsenin olmadığı aktif bir rol bölgenin dönmediği bir yerde afk bıraktım ve siz beni orada HİLE kullanarak buldunuz" Demekki videodaki sensin çünkü video dikkatli izlendiğinde senin skininle aynı ve kırmızı bir bike marka bisikleti var. Bence ayırt etmek zor değil. Sözlerinde zaten bunu kanıtlıyor.

#12 - 04.06.2021 18:30
Selam,

emote hatalı değil. Ek olarak bmx bunny için yeterli kanıt bulunmuyor, video ile yaptığı zıplamalar normal karşılanabilecek türde. AFK olayına gelirsek kişi zaten itiraf etmiş, aktif bir kovalamaca varken afk bırakmanız ihlale girmektedir. Kişi Reufse RP kapsamında ceza alacak.