Konu: Shirayuki Houchens CR şikayeti.  (Okunma sayısı 398 defa)

#0 - 25.05.2021 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shirayuki_Houchens / @emirun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/05/2021 / 21:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, aktif kovalamaca sırasında şehir dışına kaçmak için gişelere doğru aracımla birlikte yol alıyorum, gişelerin kapatıldığını fark edince geri dönmek istiyorum, karşıdan gelen ekip araçlarına çarpmamak için aracımı üstüme gelen cheetah polis aracının sol tarafına doğru yöneliyorum ki onlara çarpmadan geçmek için fakat şikayet edilen kişi benim önümü kesmek veya bana hafif darbeler ile sıkışmamı sağlamak değilde aracımı pert etmek için oynadığı ve tamamen amacının bana çarpmak olduğunu belli ediyor. Ben kişiden kaçmak için sola kırdığımda kişi hiç bir şekilde frene basmayıp, aracıma sırf hasar vermek için tam iki defa vuruyor, video da net belli. Ben kişiden kaçmak istediğim halde o benim aracıma sanki onun aracı zırhlıymış gibi vuruyor ve bunu bir kere yapmıyor defalarca aktif kovalamacada yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): EK olarak; Kişinin bunu kasıtlı bir şekilde yaptığına inanıyorum çünkü istese yolu ekip arkadaşlarıyla kapatır, beni sıkıştırabilirlerdi. O aracıma hasar aldırmayı, çarpmayı tercih etti.

#1 - 25.05.2021 17:27
Selam. Karakterin iki, üç veya daha fazla bir gün çerçevesinde arananlar listesinde bulunuyor, kayıt sonrasında ise iki gün boyunca bir takip içerisinde kaçmayı başardın, görüş kaybı ile kurtuldun, bir sorun yok. Listede ise yüksek riskle bulunuyordun. Bu kadar görüş kaybına karşılık kaçmana izin vermemek amaçlı kullandım. Herhangi bir aykırı durum görmüyorum, gişe bölgesinde yaşadığım laglanma sonucu ileri/geri ışınlanması yaşadın ve beni bariyer üzerine ittin, kasten yapılmış bir şey değil bu. Çarpma konusunda ise, aracına karşı yüksek hızda veya gerçek hayatta ölüm ile sonuçlanacak bir hızda çarpmıyorum. İlk seferi, 33 km/h, ikinci sefer ise 50-55 km/h arasında bir manevra uyguluyorum. -ki bu gayet klasik, genel olarak takiplerde hayati risk yaşatmayacak şekilde uygulanan bir ön kesme manevrası. Aracımın zırhlı olduğunu düşünerek değil, rolsel konuda bu araçların korumalara sahip olduğunu bilerek hareket ettim. Sivil bir araç değil, pushbar, bullbar gibi korumalarla çevrili. Gişede ise, orada senin kapana kıstırıldığını düşünerek hareket ediyorum, bilerek uzun soluklu bir takibe izin vermek yerine oraya kenetliyorum, video devamında olmasa bile gişelerin arasındaki şeriti koruyan refujun sonundan geçmen, hızla uzaklaşman ile takip sürüyor.

#2 - 25.05.2021 17:43
Söylediğin KM değerleri video da görüldüğü üzere yanıltıcı, video da çarptığın zaman arabam dönüyor resmen ve sen refuja çarpıyorsun. Realistik bakıldığında senin altında polis arabası var ve onu dikkatli kullanman gerekir. Sen kendini kaptırıp bana çarpmaya oynuyorsun. Eğer KM değerlerini onaylıyorsan kanıt atabilirsin. Bende çarparak sizi eleye bilirdim yaptım mı bunu? Hayır. Sizden kaçarak zarar vermeden oynamaya çalıştım. Bu kadar açıklama yapıcam. İyi roller umarım daha dikkat edersiniz, bizde zevk almak istiyoruz.

#3 - 26.05.2021 11:15

#4 - 26.05.2021 14:21
Attığınız kanıtlar benim KM hızım sizin değil. İkinci kanıtta zaten her şey belli değil mi? Tavana kadar çıkmışsınız :)

#5 - 26.05.2021 15:28
Tavana kadar çıkmışım, sence neden? Şimdi, mantık çerçevesinde düşünelim. Sunucunun host bölgesi, iki tarafın internet durumu, değeri, lag ve ping değerleri. Videoyu izlersen zaten geri savruluyorum? Bu da ne demek oluyor? Tavanına senin ekranında çıkmışım, bana bakılırsa düz yolda kalıyorum. Araç hasarlarıyla zaten hızımın yarattığı durumlar ortada, sorun yok.

#6 - 26.05.2021 15:46
Ben dikkatli kullanıyorum, lag ve ping bende de var? Neden benim arabam senin arabanın üstüne çıkmıyor? Neden ben senin üstüne sürüp, direk çarpmıyorum veyaa neden ben senden kaçmak istiyorum da sen benim üstüme bilerek gelip çarpıyorsun? Eee lag ve ping bende de var? Ben yapıyor muyum böyle hareketler?

Video'nun 11- 14 saniye arasında ki zamanda mı lag ve ping?  Tepeme tırmanıyorsun.
« Son Düzenleme: 26.05.2021 15:48 Scofield »

#7 - 27.05.2021 02:44
kısa kesmek taraftarıyım. uyguladıklarım genel olarak kullanılan, rolsel anlamda bir personelin ölmesine sonuç vermeyecek hızda yapılan bir roadblock, daha doğrusu bir ön kesme hareketi. haklı olman durumunda cezamı alabilirim, bir itirazım yok. tek isteğim hızlı sonuçlanması.

#8 - 08.06.2021 20:02
Merhaba,

savunma yeterli bulundu.