Öncelikle iyi günler. Uzun süredir Arden Barkev karakteri ile rol yapıyorum henüz bir ooc sicil yemişliğim dahi yok. Sizinle aramızda geçen durumu şöyle özetleyebilirim, öncelikle bir level (alt) karakterinizle bizlere durduk yere bulaşıyor, hakaretler ediyorsunuz. Araçta dört kişiyiz, onaylı hooda sahip bir ekibin r19, r20 kadrosuna saldırma emotesi veriyorsun. Yaptığın şey fear rp bunun yanındaysa 1 level alt karakterinle durduk yere bize bulaşmanında pek iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Durduk yere bize saldırdın, ekibimdeki kişiler ile bir dövüş yaşandı ve ölümsüzcesine denize atladınız. Uçurum denilebilecek bir mesafedeydiniz. Karakterim bunu İC olarak hazmedemediği için siz denize atlayınca arkanızdan ateş etti. Siz rollere uymadan direkt denize atladığınız içinse size silah emotem maalesef düşmedi. Yapılan rolde bizim tarafımızca bir sorunun olduğunu düşünmüyorum, yaptığınız rolü tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum. Alt karakterinizle durduk yere ofansif roller sergiliyorsunuz. Savunmam bu kadar, her şey arkadaşlarımızın hareketleriyle başladı. Benim atışımla son buldu. Tarafımca başka yanıt gönderilmeyecektir.