Konu: [30.05.2021 - Artyom Forest] MetaGaming  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2021 04:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artyom Forest - @artyom58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2021/03.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
METAGAME (MG): Oyunda, yeni bir karakter iseniz. Normalde yapmanız gereken yeni biriyle tanışırken ismini öğrenmektir. Bunu yapmayıp, herhangi biriyle tanışma rolü gerçekleşmeden ismiyle seslenmek, kural ihlali olacaktır.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncellikle merhaba herkese iyi forumlar diliyorum, bu arkadaş bana adım ile sesleniyor hiçbir şekilde tanışma rolleri olmamasına rağmen bu durum ufak bir hatal fakat bunu 1 kere yapan bir daha yapar o yüzden şikayet açmak istedim arkadaş geçerken arabasıyla bana adımla sesleniyor sonrada /do dan soruyorum Sahış beni nereden tanımaktadır diye bir yerde tanışmıslar diye diyor sonrada basıyor gidiyor benide bu durum rahatsız etti gerekli cezayı almasını istiyorum iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalde böyle ufak şeylere şikayet oluşturmayı sevmem ama arkadaş yaptığı hareket ile beni rahatsız etmektedir o yüzden alacağı  bu cezadan dersini alır diye düşünüyorum herkese iyi forumlar tekrardan.

« Son Düzenleme: 30.05.2021 04:37 serkanucar08 »

#1 - 30.05.2021 04:17
Tek diceğim şey komiksin, tanıştığımızı nasıl kanıtlıyıcam bilmiyorum saçmalayıp komik olduğun için teşekkür ederim iyi günler.

#2 - 30.05.2021 04:25
Komik durumda olan ben değilim sensin dostum kural ihlali yapmak ne kadar saçma bir durum gerçekten üzüldüm haline iyi forumlar.

#3 - 30.05.2021 04:28
Her tanıştığım kişinin Ekran görüntüsünü almıyorum malesef.

#4 - 30.05.2021 04:31
Karakteriniz daha yeni sizinle rolle girmedik birşey yok bunu metagaming yaparak söylemeniz saçma şikayeti sonuna kadar devam ettireceğim tekrardan iyi forumlar.

#5 - 30.05.2021 16:29
Karakterin yeni veya eski olması önemli mi ? devam edebilirsin dostum ban yesemde sorun değil tek derdim haksız yere bana şikayet açmandır.

#6 - 02.06.2021 05:12
Selam,

ortada çok büyük bir ihlal söz konusu değil. Bu dediğimi yanlış taraflara çekmeyiniz, ihlal ihlaldir. Fakat buradaki tek ihlal ufak bir cümledeki bir kelime, özel isim. Karşı taraf isminizle hitap ettiği zaman ortaya bürük ihlaller çıkmadı, rol bozulmadı veya rol zevkiniz bozulmadı. Bu yüzden Artyom karakteri Metegaming kapsamında uyarıldı, tekrarı halinde ceza alabilirsiniz. Şikayet kapatıldı.