Konu: [28.05.2021] Şikayet geri çekilmiştir.  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2021 21:30
.
« Son Düzenleme: 29.05.2021 00:58 mertbir1 »

#1 - 28.05.2021 21:50
Selamlar, iyi forumlar.

Değerli dostum öncelikle ortada OOC kin vesaire hiçbir şey söz konusu değil, olamazda. Sunucuya başladığım günden beri amacım gerçekleşen rollerden zevk almak ve karşı tarafın zevk almasını sağlamak.

Savunmama gelecek olursak, sizin de söylediğiniz gibi yirmi dört saati aşkın bir süredir oluşumlarımız savaş içerisinde. Bir oyuncunun oyuncu şikayeti oluşturması en doğal hakkı, asla size ya da başkasına oyuncu şikayeti açtınız diye kinlenmem. Ortada bir kural ihlali olduğu düşünülür ise şikayet açılır. İki taraf da  birbirine şikayetler açtı, rollerimize devam ettik. Ek olarak sürekli olarak garajınıza geliyor ve ortamı yokluyoruz, orada Fonsie karakteri sizi izliyor ve bana IC olarak SMS atıyor, atılan SMS'ler üzerine bölgeye geliyor ve sizleri düşürüyorum. Tamirhane hakkında konuşmalar yapıyorsunuz, bu da orada çalıştığınızı garantiliyor. IC olarak karakterler bunu düşünebilecek zekaya sahip diye düşünüyorum. Tekrardan söylediğim gibi ortada OOC kin söz konusu değil, olamaz da. İyi bir gece geçirin.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 28.05.2021 21:57 rainb0w »

#2 - 28.05.2021 21:54
Öncelikle selamlar;

Sergilediğiniz rol tam olarak DM'e giriyor. Evin sahipleri değişti, tamirhane devr edildi bizim karakterlerimize dair hiçbir şey bilmiyorsunuz. Sırf orada duruyor diye ateş açıyorsunuz, bu bize olan düşmanlığınızı kanıtlamaz. Bu karakterime dair bir düşmanlık kanıtın var ise bekliyorum.

#3 - 28.05.2021 21:55
Tekrar selam değerli dostum, bizler zaten bireysel olarak değil oluşum olarak savaş içerisindeyiz. İyi bir gece geçirin.
« Son Düzenleme: 28.05.2021 22:04 rainb0w »

#4 - 28.05.2021 21:56
IC olarak oluşumumuz hakkında hiçbir bilgiye sahip değilsiniz ve artı olarak tüm oluşum isim attı. Düşmanlık kanıtlarınızı bekliyorum.  :o

#5 - 28.05.2021 22:03
Selam, dostum sanırım beni anlamaya çalışmıyorsun. Biz yaklaşık olarak bir buçuk gündür savaş içerisindeyiz. Orada bulunan tamirhaneye daha öncesinde on kere baskın atıldı, eve on kere baskın atıldı. Biz zaten adam seçmiyoruz, tamirhaneyi basıyoruz. Orada sizlerin tamirhane çalışanı/sahibi olduğunuz için size ateş açılıyor. Lütfen yazılanları dikkatle okuyun, tek ricam bu. Tüm bunların yanı sıra isim değiştirdik diyorsunuz bunu yapmak yerine öncesinde gelip rolleri sonlandırabilirdiniz. Biz burada kim ne zaman isim atmış diye reçete tutmuyoruz maalesef.

Sizin tamirhanenizde gerçekleşen çatışmalardan sadece bir tanesi, bir ton şikayet açmışsınız her şikayette farklı farklı ekran görüntüleri mevcut.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 28.05.2021 22:06
Değerli dostum, sende isim attık dememizden bir şey anlamıyorsun sanırım. Sırf o bölgede diye bir kişiye rastgele sıkmak DM kapsamına girer. Düşmanlık kanıtları atılana kadar tarafımca yanıt atılmayacak.

Üstelik düşman olduğunuz isimlerden kimse yok o bölgede.
« Son Düzenleme: 28.05.2021 22:09 mertbir1 »

#7 - 29.05.2021 05:33
K&A