Selamlar, iyi forumlar.
Değerli dostum öncelikle ortada OOC kin vesaire hiçbir şey söz konusu değil, olamazda. Sunucuya başladığım günden beri amacım gerçekleşen rollerden zevk almak ve karşı tarafın zevk almasını sağlamak.
Savunmama gelecek olursak, sizin de söylediğiniz gibi yirmi dört saati aşkın bir süredir oluşumlarımız savaş içerisinde. Bir oyuncunun oyuncu şikayeti oluşturması en doğal hakkı, asla size ya da başkasına oyuncu şikayeti açtınız diye kinlenmem. Ortada bir kural ihlali olduğu düşünülür ise şikayet açılır. İki taraf da birbirine şikayetler açtı, rollerimize devam ettik. Ek olarak sürekli olarak garajınıza geliyor ve ortamı yokluyoruz, orada Fonsie karakteri sizi izliyor ve bana IC olarak SMS atıyor, atılan SMS'ler üzerine bölgeye geliyor ve sizleri düşürüyorum. Tamirhane hakkında konuşmalar yapıyorsunuz, bu da orada çalıştığınızı garantiliyor. IC olarak karakterler bunu düşünebilecek zekaya sahip diye düşünüyorum. Tekrardan söylediğim gibi ortada OOC kin söz konusu değil, olamaz da. İyi bir gece geçirin.