Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Po

*
v3 Oyuncusu
#0 - 28.05.2021 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fico Armani @dadasfb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luigi Lucchese, Scorcher_Moore

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Fearp RP, MG

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Scorcher, karakteri evimin soyulduğunu görüp bana haber verdi. Eve geldiğimde çoktan çuvalları motoruna doldurmuş gidiyordu o sıra da Daron karakterini evimin yakınlarında bisikletiyle gördüm o sıra da olayı gören Scorcher karakteri Daron karakterine sataştı Daron karakteri Scorcher karakterine silah çekti. Scorcher kaçtı bagajımdan silahımı alıp Daron karakterine ateş açtım ve bayılttım. Evi soyan Fico karakteri bir süre ortada gözükmedi Daron evin altındaki kanalizasyonda baygınken aynı noktaya IC iletişim olmadan Fico geldi. Silahını çekip onaylı hood içinde beni vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 29.05.2021 16:05 yusuf61 »

#1 - 28.05.2021 17:23
Şahitliğimi doğruluyorum.

#2 - 28.05.2021 17:25
Olayın en başından beri yokum, Boris karakteri beni ic olarak arayıp plazada ateş açanların olduğunu söyledi. Oraya gittiğimde Fico Armani karakterini gördüm, ikisi çatışıyorlardı Fico'nun fear rp ihlali yaptığını bildiğim için karşı ateş açmadım. Fico Boris'i vurdu, beni tehdit edip gitti. Onaylı hood içerisinde terör estiremezsiniz arkadaşlar. Yeterli kişi sayısınıda sağlamıyorsunuz zaten. Umarım gereken cezayı alırsınız.

#3 - 29.05.2021 13:00
Merhabalar,
DM söz konusu bile olamaz, MG neden yazdığını anlamadım, Fear RP ile ilgili açıklamam ise Boris karakteri ilk başta beni hood içinde vurmuyor, kesinlikle videodada görüldüğü gibi terör estirme plaza önü millete sıkma vs yok. Kanalizyasyon Gentilinin hoodu içine girmiyor.
Videoda da görüldüğü gibi sizinde bariz hatalarızı var, şikayette admin bunları göz önüne alır mı bilmiyorum admin kararına göre yeni şikayet açabilirim.
&t=6s

Po

*
v3 Oyuncusu
#4 - 29.05.2021 14:51
Şikayeti geri çekiyorum, aramızda hallettik bir problem kalmadı.

#5 - 29.05.2021 15:07
Aramızda hallettik, problem kalmadı.

#6 - 29.05.2021 16:53
K&A