Konu: Francisco Miller sebepsiz agresif rol.  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 25.05.2021 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Francisco Miller/Sedat4129

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Troi Leka, Henry Adams, Valmir Gjoni.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:24/05/2021 23.58 ile 25/05/2021 00.01 arasındaki saatte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Galeri rolü yapıyorum, yaptığımda da doğal olarak düşük fiyattan almaya çalışıyorum. Adam tam 3. seferde anca anlaşabildik, anlaşamadık aslında da.. Arkadaş beni sıktı zaten rolde fakat ben rolüme devam ettim. Adama verdiğimiz teklifi onaylamadı, hatta bizi yani teklif 27.000$, sat arac oyuncu id 28500 yazıp daha fazla para koparmaya çalıştı. Biz de fiyatı söyledik inatla yirmi sekiz dedi, ben de keyfine göre satmak istersen alınır bu fiyata dedik, arkadaş inanmayıp emotesiz üstümüzü aramaya çalıştı daha sonra da /do kullanarak emotesiz üstümü arayamaz dedik. Daha sonra arkadaş sağolsun, orada topluluk da vardı, satma işlemini yaptıktan sonra emote verip bize durduk yere saldırdı, iki kişiyi yaraladı, durduk yere. Sanırım sinirlendi OCC olarak, biz kimsenin malına göz dikmedik, biz rolümüzü yapar oyunumuza bakan insanız ne de olsa.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahitlerim var zaten, gerekli savunması olduğunu da düşünüyorum, /do kullanarak Kolyesinde kamera mevcuttur demişti. Umarım videosunu atar. Ekran resmi benim değil, bilgisayarımdan kaynaklanan sıkıntı sebebiyle başka arkadaşımdan aldığım ss mevcut.

#1 - 25.05.2021 13:29
@Sedat4129 savunma yapın.

#2 - 25.05.2021 13:35
İlk öncelikle merhaba

Dün gece saatlerinde arkadaş ile araba alım satımi ile alakalı bi konuşma gerçekleşti ve arkadaş ile anlaştık.Arabayı ona 28 bin dolara satabileceğimi dile getirdi  ve bende gidip arabayı aldim ve satacağım yere getirdim arabayı satıp kendime motor alacağımdan 28 bin dedim zaten ama arkadaşı 27 olsun dedi ve tahrik etti.Sürekli yok yirmi yedi almıyorsan git gibi hitaplar yaptı arabayı sattım ve aşagı indim arkadaşlar ile kavga ettik Emote de verdim sonra arkama baktım bi grup. O arkadaşları kavga bittikten sonra fark ettim zaten görsem cidden fear rp yapardım hatta rol bitincr oradaki arkadaş beni uyardi ve bende özrümü diledim. O da amacım hatanı anlaman anladıysan sıkintı yok dedi böyle ufak şeylerin buraya taşınmaması taraftarıyım İYİ GÜNLER İYİ ROLLER

#3 - 26.05.2021 01:42
Ufak bir şey değil, orada rolüm yokmuş gibi davranamam, yeni kavga etmişim, gidip rolüme devam edemedim 28e de anlaştık diye bir şey demedim, tamam o zaman yirmi yediye tamamız tarzında bir şey dedim, boş bir sebep bana göre,  yirmi yediye vermiyorsan da git dedim ne var bunda? Sana bunu o zaman da ilk defa git demedim dostum, inatla arabanı bana satmaya çalıştın sinir oldum hem occ karakterim hem ic karakterim ben de yeri gelir sıkmasını bilirdim ama yapmadım çünkü sıkılacak veya kavga edilecek bir olay yoktu. Araç senin para benim, parayı ben veririm, aracı da sen bu iş böyledir, ne yani senin istemediğin oldu diye kavga mı edeceğiz? Tahrik edeceğim bir durum da olmadı gayet medeni bir şekilde, aracını istediğin fiyata da almak zorunda da değilim. Video vardı dostum, emote vermiştin kolyende varsa at bakalım seni tahrik edecek bir cümle kullanmış mıyım? Hadi onu da geçtim emotesiz üst aramaya kalkıştın sırf bunun için.
Tek kelime daha etmiyorum, iyi roller dilerim.

#4 - 28.05.2021 05:55
Kişi ceza alacak, şikayet kapatıldı.