Konu: LGS Sınavı hk.  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2021 12:09
Selam arkadaşlar, LGS sınavına gireceğiz yarın tüm 2021 LGS'ci tayfa olarak. Bugüne kadar LGS'ye giren varsa ne yaptı çok merak ediyorum. Önerileriniz neler? LGS tecrübesi olanlar da değil sadece, başka arkadaşlar da öneride ve fikirde bulunabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.06.2021 12:32
Son gün problemlere bak derim bizim zamanımızda TEOG vardı ama en ağırlıklı problemler çıkıyor keşke önceden açsaydın bu konuyu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.06.2021 13:17
Son gün problemlere bak derim bizim zamanımızda TEOG vardı ama en ağırlıklı problemler çıkıyor keşke önceden açsaydın bu konuyu.
Önceden de açmıştım fakat burada açmamıştım. Burada ilk defa açıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 05.06.2021 13:46
İlk kez sınava girip hala yapamadığım kazık LGS sınavından tecrübelerimi aktaracağım. İlk LGS sınavına giren nesil olarak %7ye girmeme rağmen meslek lisesine bile gidemedim ilk tercihlerde. Bu dönemde sosyalleşmeye çalış hayatın bir sınavdan ibaret gibi düşünmemen senin adına daha iyi. İyi bir lise notlarını ve geleceğini etkiler ama ortalama bir lisede iyi çalışırsan yine iyi bir üniversitede derece yapabilirsin. Tek yapman gereken düzenli çalışmak ve tekrar etmek çünkü gireceğin zor sınavların en kolayı LGS. Liseye geçtiğinde fark edeceksin zaten şu sınavlara ayırdığın vaktin üç katını ayırdığında bile yetmeyecek bu yüzden düzenli çalışma alışkanlığını kazanmanı hedefle gerisi ip gibi gelecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 05.06.2021 14:49
sınavla ilgili değil de sana okulla ilgili bir tavsiyede bulunayım. asla anadolu için çok fazla çabalama, çünkü yaşadığımız ülkeye bakarsak elinde bir meslek olması gerekiyor. mesleği koluna taktığın bir bilezik olarak düşün. eğer gerçekten okumak istiyorsan, gerçekten okumaya hevesliysen tabii orası senin bileceğin iş... bulunduğumuz ülkede yapabileceğin en iyi şey dil öğrenip buralardan kaçmak, ticari zekan varsa belki hayatta kalma savaşında 1-0 öne geçersin ama söylediğim gibi sınavdan ortalama bir puan alırsan mutlaka yapabileceğin bir mesleğe yönel
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.06.2021 13:32
Sınav bitti, genel değerlendirmem şu;

2018, 2019 ve 2020 yıllarındaki sınavları sonradan çözmüş biri olarak 2021 yılındaki sınav hakkında genel değerlendirmem açıkçası kısmen olumlu yönde. 2020'nin Matematik bölümü, yani sayısal bölümü kolay olsa da bu yıl Fen'deki birçok sorunun zor olduğunu düşünüyorum. Bana göre Fen, Matematik'ten ilk defa bu kadar zordu diyebilirim.

Türkçe için tek diyebileceğim şey; hızlıca Türkçe'yi yetiştirmeye çalışan ya da dikkatsizlikle yapan birçok öğrenci eminim ki en çok puanı Türkçe'de kaybetmiştir. Türkçe'de 20 sorunun en az 9'u tuzaklı sorudan ibaretti. Allah'a şükür birçoğuna da dikkat ederek yaptık fakat normal 40 dakikalık süreye göre 5 dakikalık bir gecikme yaşayabildik arkadaşlarla beraber. Türkçe'yi dikkatini vermeden yapanlar yandı diyebilirim.

Diğer dersler ise kolaydı, İnkılap biraz şaşırtıcı diyorlardı fakat bana göre değildi. LGS'ye girenlere geçmiş olsun.

Tanıdığım kadarıyla benimle beraber LGS giren bi @VictoryTR var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok