Konu: DM GBI birden fazla kişi.  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2021 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    
Bob Brooks @alininanası321 Desmond_Brooks @Ranedal Moswen_Brooks @mertbir1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rauf_Stanislav @croxzy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.21 15:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahil GYM'de interriordan çıktılar ve Rauf isimli arkadaşı kovalayıp GBI ve DM ihlali yaptılar PM'den yazdım cevap alamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hayır teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 24.05.2021 09:43 YDincer »

#1 - 22.05.2021 15:38
Şikayete şahit olarak yazdığım arkadaşa GBI ihlali uyguladılar.

#2 - 22.05.2021 17:39
Evet hatta benim F8 tuşum bozuk, Christopher'e pm atarak lütfen sen SS alır mısın dedim ve şikayet açıncada beni sahit olarak eklersen çok sevinirim dedim. ŞAHİTLİĞİMİ ONAYLIYORUM.

#3 - 23.05.2021 02:11
Forumu kirletmemek amacı ile tek bir ağızdan savunma yapılacak. @alininanası321 'i bekliyoruz.

« Son Düzenleme: 23.05.2021 02:15 mertbir1 »

#4 - 23.05.2021 02:29
Kolay gelsin, videoyu şöyle bırakıyorum yetkililer gerekeni yapacaklardır:

#5 - 23.05.2021 11:23
Selam, ringde vs. ben yokum sadece dışarıda olaydan uzak şekilde GYM yapıyorum ve dışarıdan gördüğüm kadarıyla siz bir ihlal yaptınız (Ringde olupta dışarıya çıkıp kavga etmeniz bu ihlali değiştirmez benim orada olan rol zevkimi mahvettiniz) ve GBI alanda kavga ettiniz. Artı olarak emotunuzu kopyalamışsınız ama chat'e göndermemişsiniz. (Emote olayı benim şikayetimle alakalı değil çünkü olayda ben yokum bir şey demiyorum) Şuan olay Rauf karakteri ve sizin karakterleriniz arasında. Olayın devamını bilmiyorum ve içeride olanlar beni ilgilendirmiyor çünkü içeride ben yokum ve dışarıda olmama rağmen rol zevkimi mahvettiniz, eğer Rauf karakteri de hatalıysa ona da gerekenin yapılmasını isterim. Neredeyse 1 haftadır GYM'de takılıyorum ve her günün yarısında illaki bir ihlal dönüyor ve yapan kişileri PM'den uyarıyorum.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 11:25 YDincer »

#6 - 23.05.2021 15:57
Kolay gelsin, videoyu şöyle bırakıyorum yetkililer gerekeni yapacaklardır:

Öncelikle Ringde kavga ediyorduk ben adama vurdum sonra dışarı çıktım, sonra tekrardan içeri girdimve adamlar bana saldırınca bende dışarı çıktım fakat arkadaşlar tekrardan beni GYMDE GBIDA DÖVDÜLER, burada birşey yok. Suçlusunuz.

#7 - 24.05.2021 02:39
Dostum herkes savunmalarını yaptı, yetkililer karar versin chati kirletme de yanıtlar net görülsün.

#8 - 25.05.2021 13:28
Dört karakterde güvenli bölge ihlali kapsamında ceza alacak, tekrarlamayın. GYM içerisi de güvenli bölge.