Konu: Raskolnikov Rasskazov @lucretius İllegal kural ihlali.  (Okunma sayısı 228 defa)

#0 - 23.05.2021 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raskolnikov Rasskazov @lucretius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Troi Leka @blase

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal kural İhlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlikler arasında bir savaş döndü ondan sonra olaylar kapandı ardından Raskolnikov ve Ruslan karakteri bizi ziyarete geldi. Normalce konuşurken Raskolnikov karakteri birliğimizi tehdit etti. Ardından benim yönettiğim karakter yani Valmir Gjoni laflarına dikkat et oğlan dedikten sonra silahını çıkartıp bize ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:        

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın oluşum tanıtımı bile yokken gelip bize ateş açıyorlar. Gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 23.05.2021 15:53
İllegal kural ihlali ? illegal bir birliğim var tanıtımım onay bekliyor başka savunmam yok.

#2 - 23.05.2021 15:59
Admin kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 16:01 NakreS »

#3 - 23.05.2021 16:02
İllegal kural ihlali ? illegal bir birliğim var tanıtımım onay bekliyor başka savunmam yok.
Oluşum tanıtımın onaylansa bile (Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz.) diye bir kural var. İyi forumlar diliyorum.

#4 - 23.05.2021 17:47
Oluşum tanıtımın onaylansa bile (Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz.) diye bir kural var. İyi forumlar diliyorum.

Aynı şekilde bizimle illegal role giren sizsiniz ama aynı olay sizin içinde geçerli bu sebebten ceza alırsam sizede şikayet oluşturucam iyi forumlar admin kararını bekliyelim.

#5 - 23.05.2021 17:59
Raskolnikov Rasskazov karakteri ceza alacak. Birlik tanıtımınız henüz onaylanmadı, onaylansa bile 10 gün boyunca diğer birliklere karşı illegal rollere giremezsiniz(karşılıklı anlaşma olmadığı sürece). Hali hazırda bir ihlaliniz varken karşı tarafı şikayet açmak ile tehdit etmeyin. İyi eğlenceler dilerim.