Konu: Tykeim Matthews, Jamyron Brooks - DM, META  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.05.2021 11:46
Şimdi öncelikle münakaşayı başlatan tarafın siz olduğunuzu vurgulamak isterim. Irkçılığı da siz yaptınız, bizim ırkçılıkla pek alakamız olmadı. Ancak siyahi rolü yapan birisi, ırkçılığın ne olduğunu çok iyi bilir. Zaten kim olursa olsun, birisine "BEYAZ KIÇ/SİYAH KIÇ" gibi bir ibarede bulunuyorsa, kusura bakma ama otomatik olarak haksız duruma düşer. Gerçek hayattaki çeteleri de, mafyaları da gayet iyi biliyorum ancak, burası Vice, Türkiye değil.

Ben kimsenin oyun zevkine burnumu sokmaktan haz etmem, neşeli neşeli, tadını çıkartarak oyun oynayacaksak, her zaman saygı ve güzel anlayış içinde olacaksak, boş yere yetkililerin de işini engellemeyelim diyorsan, anlaşabiliriz. Ancak eğer istemezsen, yetkili kararını da bekleyebiliriz güzel dostum.

Merhaba, Sunucuda yaklaşık olarak 3-4 aydır aktif olarak oynuyorum.Hiçbir zaman DM aramak, veyahut DM'ci gibi takılan insanlar olmadık, Olmayız.Size karşıda herhangi bir OOC KİN beslemediğime buradan yemin edebilirim.İnanmak sizin kararınız tabi.Doğru dediniz yetkililerimizi bu tarz olaylarla müsait etmek doğru değil.Fakat bizimde IC'de zaaflarımız illa ki var.Zenci rollerinde genellikle çoğunluğun agresif yaptığını illa ki biliyorsunuzdur.Beyaz kıç veya siyah kıç gibi kelimeler hiçbir insanı rahatsız etmez.Şakası bile yapılabilir.Fakat biraz empati kurun, Annelerimiz bizim için ne kadar değerlidir? Tek varlığımız, onlar olmazsa olmaz değil mi? Ne kadar Türkiye'de oynamasak bile bu heryerde aynıdır.Ben eğerki rol zevkinizi kaçırdıysam özür dilemek üstüme düşer.Fakat böyle birşey yapmadığım için dilemek istemiyorum.Yinede insan gibi sizden rica ediyorum.İster geri çekersiniz ister çekmezsiniz sizin kararınız.İyi günler, sağlıcakla kalın.

Ah, ah. Keşke boş yapmaya gerek yok demek yerine en başından böyle anlaşsaydık.

Sorun değil, özür dilemek bana göre çok şerefli bir eylemdir, ben hatalı olduğum yerde özür dilemesini bilen bir insanım, senin için öyle değilse de problem değil.

Rol zevkimizi kaçırmak değil, mahvettin :D
Biz sevmiyoruz bu tarz rolleri, dedik ya mafya değil de centilmen rolü yapıyoruz diye.

Neyse canın sağ olsun, boşverelim ve oyunumuza bakalım. Kendine iyi bak.

Şikayet geri çekildi.

#11 - 24.05.2021 05:20
Lütfen forum üzerinden üslubunuzu koruyun, şikayetin geri çekilmesiyle arşiv.