Konu: Callum Mossley, Darylo Maritox / İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 250 defa)

#0 - 21.05.2021 15:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Callum Mossley - Darylo Maritox / @eyupymn0010 - @Darylo_Maritox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diondre Lyons, Dayvon Herron, Quincy Phelpson, Wiz Brouge, Caine Phallips, Jaydee Murray ve Darrell Myers ve diğerleri. / @rewzon, @Neex, @QuaLong, @Bloosy, @hollycrap, @realkarma, @Trouble

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP, Refuse RP, OOC yalan, CARDM, Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selamlar, seviyeli forumlar;

Olayın başlangıcı, akşam sularında birlik içerisinde dönen bir rol ile başlıyor ve bu devam ediyor. Fear RP ihlali ile başlıyorum. Mahalleli rolünde atışmalı olan iki taraf var ve olayın olduğu zaman Callum Mossley tek başına, yanında sadece arkadaşı Darylo Maritox var. Benim bulunduğum tarafta ise görüldüğü gibi Diondre Lyons, Quincy Phelpson, Jaydee Murray ve Dayvon Herron var. Sayı olarak 4-2 üstünüz, kendisi buna rağmen bir fear uygulamayıp "HAHAH liseli bebekler sizi" gibi ithamlarda bulunuyor. Aşağıya kanıtı bırakıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Refuse RP kısmına gelelim, bu rollerden sonra IC olarak Darylo ve Callum çetenin başına iş açacak kadar sıkıntı yarattıklarından dolayı vuruluyorlar ve birlikte CK iznine sahip olmam ile birlikte arkadaşları CK ediyorum. Her bir oyuncu, birliğimize girerken CK hakkını vermiş sayılır. Her iki arkadaş bu CK'yı "kendi kafalarına" göre reddedip role devam ediyorlar. Aşağıya kanıtları  ilk önce CK rolü, daha sonrasında role devam etmeleri şeklinde bırakıyorum.

Role devam ettikleri kanıtı.

Burada pmden ck olduğunu yazıyorum ve PM kapatıyor.

OOC yalan kısmına gelelim. Arkadaşlar birlikten çıkıp diğer birliğe gitmeye çalışıyor ve Darylo Maritox'un, gitmeye çalıştığı birlikten biriyle konuşması aşağıda. CK'yı kafasına göre reddedemez, bizim reddettiğimizi kast etse bile OOC yalana giriyor.

CarDM kısmına gelelim, bu ihlali gerçekleştiren arkadaş Callum Mossley. Aşağıya iki adet görsel bırakıyorum, CarDM yaptıkları gözüküyor. Buna ek olarak videom yok ancak @Trouble da video var, kendisi atacaktır.

Aşağıdaki fotoğrafta Callum Mossley eziyor, Sanchez animini dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bunlara ek olarak gece vakti Callum Mossley yanıma geliyor ve kışkırtıcı hareket yapıyor (göz kırpar emoteu), ardından kendisini PM yoluyla uyarıyorum ve Refuse RP'i sürdürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Kendilerinin rol bilgilerinin sunucuya yeterli olmadığı apaçık, 90 kişiye yakın birlikte neredeyse herkesin rol zevkini bozdular. Ban yemelerini istiyoruz, seviyeli forumlar.

#1 - 21.05.2021 15:22
Şahitliğimi onaylıyorum, birkaç gündür böyler yapıyorlar. OOC uyarıyorum. Direkt "PM-" yazarak geçiştiriyorlar.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 17:01 QuaLong »

#2 - 21.05.2021 15:23
Şahitliğimi onaylıyorum, bu şahıslar yüzünden çeteyi bırakma kararı aldım.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 15:26 Bloosy »

#3 - 21.05.2021 15:25
 Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 21.05.2021 15:39
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar için rol desteği verilmesi gerekiyor.

#5 - 21.05.2021 16:11
Şahitliğimi onaylıyorum. Rol zevki kalmadı.

#6 - 21.05.2021 18:00
Brystal mafia blood oluşumunda rol yapmaktayım ve gerçekten insanda rol zevki bırakmadılar kişilerin rol bilgisinin yetersiz olduğu apaçık ortada.

#7 - 21.05.2021 22:14
banlanmalı bu çocuklar, yarardan çok zararları var. rol yapamıyorsan yapanlara engel olma, şahitliğimi onaylıyorum

#8 - 23.05.2021 06:25
Kişi Fear RP kapsamında ceza alacak.

Refuse RP ve diğerlerine gelecek olursak; bir oyuncunun CK hakkı birliğin yönetimine değil, sunucunun yönetimine bırakılmıştır. Karşı tarafın veya yönetim tarafından bir izin almadıysanız kişinin CK rolünü yapamaz, gerçekleştiremezsiniz.

Alıntı
3-) CK KURALLARI
3.1) GENEL KURALLAR
CK rolleri için, karşı tarafın onayını almanız gerekiyor. Karşı tarafın izni olmadığı takdirde istisna durumlar hariç CK edemezsiniz. CK izni almadan yapılan ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir, ayrıca izin almadan CK eden kişi cezalandırılır. Kişiyi CK rollerine karşı zorlamak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır.
CK için izin verdikten ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünün iptalini isteyemezsiniz. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.
İllegal oluşum liderleri, sırf birlikte 48 saat geçirdiği için kafasına göre herhangi bir üyeyi CK edemez. Geçerli bir gerekçesi olmak zorundadır.
Onay Hakkının Doğmadığı Durumlar: Yönetim ekibi Fear RP ihmali gibi durumlarda veyahutta farklı bir hata gördüğü taktirde CK onayı sağlayabilirler. (Kaçırılan kişinin Fear RP kurallarını ihlal edip karşısındaki kişilere karşı sürekli alaycı, korkusuz rol yapması durumu gibi. Bu durum ekran görüntüleri ile kanıt alınmalıdır. Yönetici incelemesi sonrası kişi veya birliğe CK yetkisi tanınabilir. Yetkili ekibi incelemeden yapılan CK rolleri geçersiz sayılır.)
İllegal oluşum liderleri, birlikte 48 saat boyunca rol yapan karakterleri mantıklı bir sebebe dayanması suretiyle CK edebilme hakkına sahiptir. CK edebilmek için geçerli bir gerekçeye ihtiyacınız var. "Küfür ettiği için" tarzında bir sebep, mantıklı olmayacağı için CK izni geri alınır. Haksız CK edildiğini düşünen oyuncular da bu konuda CK'larını geçersiz sayabilir. CK kuralı, daha çok bir birlikte uzun süre rol yapan, zamanla yüksek mevkilerde yer edinmiş ve birliğe IC olarak gözle görülür derecede zarar veren kişiler için geçerlidir.
Mantıklı bir sebep dahilinde Oluşum Yönetimi ekibine ulaşırsanız, ilgili karakterin CK iznini alabilme olasılığınız olabilir. - Düzenleme yapılana kadar CK talepleri askıya alındı.