|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Callum Mossley - Darylo Maritox / @eyupymn0010 - @Darylo_Maritox Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diondre Lyons, Dayvon Herron, Quincy Phelpson, Wiz Brouge, Caine Phallips, Jaydee Murray ve Darrell Myers ve diğerleri. / @rewzon, @Neex, @QuaLong, @Bloosy, @hollycrap, @realkarma, @TroubleOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear RP, Refuse RP, OOC yalan, CARDM, Yetersiz Rol Bilgisi
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Selamlar, seviyeli forumlar;
Olayın başlangıcı, akşam sularında birlik içerisinde dönen bir rol ile başlıyor ve bu devam ediyor. Fear RP ihlali ile başlıyorum. Mahalleli rolünde atışmalı olan iki taraf var ve olayın olduğu zaman Callum Mossley tek başına, yanında sadece arkadaşı Darylo Maritox var. Benim bulunduğum tarafta ise görüldüğü gibi Diondre Lyons, Quincy Phelpson, Jaydee Murray ve Dayvon Herron var. Sayı olarak 4-2 üstünüz, kendisi buna rağmen bir fear uygulamayıp "HAHAH liseli bebekler sizi" gibi ithamlarda bulunuyor. Aşağıya kanıtı bırakıyorum.
Refuse RP kısmına gelelim, bu rollerden sonra IC olarak Darylo ve Callum çetenin başına iş açacak kadar sıkıntı yarattıklarından dolayı vuruluyorlar ve birlikte CK iznine sahip olmam ile birlikte arkadaşları CK ediyorum. Her bir oyuncu, birliğimize girerken CK hakkını vermiş sayılır. Her iki arkadaş bu CK'yı "kendi kafalarına" göre reddedip role devam ediyorlar. Aşağıya kanıtları ilk önce CK rolü, daha sonrasında role devam etmeleri şeklinde bırakıyorum.
OOC yalan kısmına gelelim. Arkadaşlar birlikten çıkıp diğer birliğe gitmeye çalışıyor ve Darylo Maritox'un, gitmeye çalıştığı birlikten biriyle konuşması aşağıda. CK'yı kafasına göre reddedemez, bizim reddettiğimizi kast etse bile OOC yalana giriyor.
CarDM kısmına gelelim, bu ihlali gerçekleştiren arkadaş Callum Mossley. Aşağıya iki adet görsel bırakıyorum, CarDM yaptıkları gözüküyor. Buna ek olarak videom yok ancak
@Trouble da video var, kendisi atacaktır.

Aşağıdaki fotoğrafta Callum Mossley eziyor, Sanchez animini dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bunlara ek olarak gece vakti Callum Mossley yanıma geliyor ve kışkırtıcı hareket yapıyor (göz kırpar emoteu), ardından kendisini PM yoluyla uyarıyorum ve Refuse RP'i sürdürüyor.
Ek açıklamalar(varsa): Kendilerinin rol bilgilerinin sunucuya yeterli olmadığı apaçık, 90 kişiye yakın birlikte neredeyse herkesin rol zevkini bozdular. Ban yemelerini istiyoruz, seviyeli forumlar.