Konu: Miran Gozhidajini / Deathmatching  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2021 02:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miran Gozhidajini @Automatic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2021 01:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Interior'a doğru ilerliyordum, interior'a giriş sağladım. Arkamdan koşarak kural ihlalini yapan kullanıcı geldi ve ihlali yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlalin olduğu esnada aktif çatışma ortamında bile değildim, interior içinde tektim. Beni ve benim karakterimi kullanıcı hiçbir şekilde tanımıyor, bilmiyor. Kendisini oldukça yüksek seviyeli ve bana böyle bir açıklama sununca şikayet oluşturmam kesinleşmiş oldu. Yaptığı büyük dikkatsizlik ile benim oyun zevkimi alt-üst etti ve kendisi o an içerisinde önünde gördüğü her kişiye sıkacakmış gibi geldi; önünde sadece beni gördüğü için benim peşimden arkadaşıyla birlikte geldi. Başka bir kullanıcının da böyle saçma bir şekilde oyun zevkinin bozulmasını istemediğim için açıyorum bu şikayeti. Umarım en doğru karar verilir.

#1 - 21.05.2021 03:00
Arkadaşa pmden yazdıklarım bile savunmamı destekliyor, uygun zamanımda kanıtlar sunacağım.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 03:20 Automatic »

#2 - 21.05.2021 13:11
Tekrardan merhaba oradaki "Glen Park 96 Boyz" adlı birlik ile ic düşmanlığımız mevcut,  saat on bir, on iki gibi bizim mekanımıza geldiler orada da bu şikayeti açan  arkadaşla aynı skini kullanan biri vardı bende  ismine pek dikkat edemedim kalabalık oldukları için daha sonra Glen Park  96 Boyz adlı  birliğin bölgesinde dolaşırken bu Patrick Hammond adlı arkadaşı gördüm mekanımıza gelen düşmanlarımızdan  biriyle aynı skini kullanıyordu ve o hoodta bulunduğu için mekana gelen adamlardan biri zannettim , o işyerinin Glen Park birliğine ait olduğunu sanıyordum , videoda ise arkadaş tam içeri girecekken geri dönüyor sonra beni görüp tekrar içeri koşuyor apar topar bir şekilde, arkadaş pm den niye böyle bir şey yaptın gibi şeyler yazdığında açıkladım ona olayı fakat pek dinlemedi.
Tamamen yanlış anlaşılan bir durum  arkadaştan da defalarca özür diledim bu durum için fakat kendi anlayış gösterip ona kanıtlar sunmam yerine "Senin gibi birinin bu platforma bir şey katacağını zannetmiyorum" yazarak böyle bir şekilde  hakaret edip küçük düşürmesi pek hoş bir davranış değildi. Her insan hata yapabilir bir hata yüzünden hemen küçük düşürme diye bir şey olamaz.
Orada genelde düşman olduğumuz birlik takıldığı için bu arkadaş da orada afk kaldığı için onlardan biri sandık, yanlışlık oldu arkadaş adına tekrardan özür diliyorum.
Ayrıca  arkadaş ek açıklama kısmına "interior içinde tektim, önünde gördüğü herkese sıkacakmış gibi geldi" sözlerine atacağım video ile cevap vermek istiyorum.

#4 - 21.05.2021 13:22
Ayrıca DM atmak gibi bir amacım olsaydı arkadaşın afk kaldığı zamanda ateş ederdim, onun gelmesini beklemezdim, emote vermeyip direkt ateş ederdim. Savunmam bu kadar takıldığınız veya sormak istediğiniz bir yer olursa mention atabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 13:35 Automatic »

#5 - 21.05.2021 15:58
Selam.

Öncelikle PM kanalı üzerinden yazdığın bütün yazılarını dikkate aldım, okudum ve sana hepsinin cevaplarını vermiştim. Öncelikle şunu söyleyeyim; skin benzerliği veya hood bölgesinde bulunduğu için birine böyle bir şey yapmak kabul edilebilir bir davranış değil.

Video içerisinde sadece beni görüyorsun, başka neredeyse kimseyi görmüyorsun. Bahsettiğin birliğin yanında hiç bulunmuyorum. Nitekim, bu şikayette bu birliğin adı geçene kadar ben bu birliği tanımıyordum bile. Yazdığın yazılarda ateşli silah ile birini yaralamayı oldukça normal karşılıyormuş gibi yazmışsın. "Kanka şu skin'e ait adam bizim düşmanımız değil mi? Hemen saldıralım!" Böyle bir mentalite olabilir mi? Sizin mantığınıza bu ne kadar uyuyor?  Videoda "rol" içerisinde oldukça soğukkanlı seri katiller gibi davranıyorsunuz. /aw üzerinden tek kelime yazı yazıyorsunuz sonra direkt peşime düşüyorsun. Ne bir tereddüt etme, ateşli silah ile sıkacağın kişiyi analiz etme var. Ne de kameralardan dolayı korkma, çekinme rolü var. Oldukça normalleştirmiş gibi hiçbir eylemi içerisine katmıyorsunuz. O da ayrı konu.

Kusura bakmayın ama bana göre yaptığınız şey bir rol değil. Tanımadığınız insana direkt ateş etmek, devamında hiçbir şey olmamış gibi işleyişi devam ettirmek roleplay kavramının içerisine girmiyor. İyi günler.

#6 - 21.05.2021 16:10
Senden defalarca özür diledim bu durum için tekrardan diliyorum, kararı admin insiyatifliğine bırakıyorum.

#7 - 22.05.2021 06:09
Selam,

Her ne olursa olsun bir kişiye ateş edecekken yeterli kanıtınız olmalı, eğer herhangi bir çatışma ortasında birini vururken şüpheye düşüyorsanız vurmayın, bu sizin zararınıza olur. Kişi ceza alacak, şikayet kapatıldı.