Tekrardan merhaba oradaki "Glen Park 96 Boyz" adlı birlik ile ic düşmanlığımız mevcut, saat on bir, on iki gibi bizim mekanımıza geldiler orada da bu şikayeti açan arkadaşla aynı skini kullanan biri vardı bende ismine pek dikkat edemedim kalabalık oldukları için daha sonra Glen Park 96 Boyz adlı birliğin bölgesinde dolaşırken bu Patrick Hammond adlı arkadaşı gördüm mekanımıza gelen düşmanlarımızdan biriyle aynı skini kullanıyordu ve o hoodta bulunduğu için mekana gelen adamlardan biri zannettim , o işyerinin Glen Park birliğine ait olduğunu sanıyordum , videoda ise arkadaş tam içeri girecekken geri dönüyor sonra beni görüp tekrar içeri koşuyor apar topar bir şekilde, arkadaş pm den niye böyle bir şey yaptın gibi şeyler yazdığında açıkladım ona olayı fakat pek dinlemedi.
Tamamen yanlış anlaşılan bir durum arkadaştan da defalarca özür diledim bu durum için fakat kendi anlayış gösterip ona kanıtlar sunmam yerine "Senin gibi birinin bu platforma bir şey katacağını zannetmiyorum" yazarak böyle bir şekilde hakaret edip küçük düşürmesi pek hoş bir davranış değildi. Her insan hata yapabilir bir hata yüzünden hemen küçük düşürme diye bir şey olamaz.
Orada genelde düşman olduğumuz birlik takıldığı için bu arkadaş da orada afk kaldığı için onlardan biri sandık, yanlışlık oldu arkadaş adına tekrardan özür diliyorum.
Ayrıca arkadaş ek açıklama kısmına "interior içinde tektim, önünde gördüğü herkese sıkacakmış gibi geldi" sözlerine atacağım video ile cevap vermek istiyorum.