Konu: /arac radyo - /boombox - URL dönüştürücü SİTE KITLIĞI  (Okunma sayısı 402 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2021 00:45
Vice'da boombox'dan veya /arac radyo komutunu kullanarak aracın radyosuna istediğin bir şarkının URLsini dönüştürerek şarkı açabiliyorsun. Fakat sadece 1 siteden dönüşüm yapılıyor o'da YT MP3 Juice'den. Maalesef ki YT MP3 Juicenin linkleri tek seferlik ve konser veren, sahne alan DJ / Rapper veya aracında şarkı açmak isteyen arkadaşlar her seferinde MP3 juiceden site dönüştürmek zorunda kalıyorlar veya alt taba alıp youtubedan şarkıyı bulup MP3 juiceye yapıştırıp şarkıyı öyle dönüştürüyorlar, buda PC'nin kasmasına ve donmasına yol açabilir. Çoğu kişidede muhtemelen öyle oluyordur. - EK OLARAKDA dönüştürdükten sonra eğer ki 4-5 dakika içinde kullanmazsanız link pasif kalıyor.

O yüzden bu site çok sade ve kullanışlı bir site, URL dönüştürülmelerinde bu siteye izin verilirse iyi olur, bu sitede şarkıyı 1 kere dönüştürdüğünüz zaman URL hep sınırsız oluyor, yani ALT TAB yapıp youtube'u vesaire açmanıza gerek kalmayacak, dönüştürdüğünüz URL'i not defterine yapıştırdığınız zaman direk olarak not defterinden kopyalayıp boombox'unuza veya araç radyosuna yapıştırıp linki sınırsız olarak kullanabilirsiniz ; "SİTE LİNKİ ; " https://mp3-youtube.download/tr/your-online-convert

** yukarıda verdiğim link SAMPDA tüm sunucularda çalışıyor, o yüzden onu önerdim. gerçekten bu düzeltilirse iyi olur çünkü rollerde her seferinde youtubedan şarkıyı bulup dönüştürmekten bıktım ve muhtemelen çoğu arkadaşda bıktı, şimdiden teşekkürler.   :minigun: **
100
2
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
chikobyte, AllMighty,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
chikobyte, witchblade, Marlboro,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.09.2021 00:50
Bilgisayarı donup kasan arkadaşlar ALT+TAB yaptığında google baya bir donuyor bende ara sırada olsa yaşıyorum, tek seferde sınırsız link daha iyi oluyor çünkü şarkı 1 defadan fazla çalmıyor, DESTEKLİYORUM!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.09.2021 09:11
Evet haklısın dostum, bir şarkıyı bir kete dönüştürdüğünde bir kaç dakika içerisinde pasif kalıyor ve her seferinde alt+tab atıp dönüştürmek zorunda kalıyorsun.  DESTEKLİYORUM :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.09.2021 09:50
Haklısın her seferinde alt+tab atınca oyunumuz donabiliyor crash yiyebiliyoruz tek sefer sınırsız olursa daha iyi olacağını düşünüyorum destek!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.09.2021 19:01
Gayet güzel bir inovasyon. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.09.2021 12:17
Eğerki dediğin site sınırsız link veriyorsa bunu kesinlikle destekliyorum, keza PUB açılışlarında vesayre chill bir müzik playlisti açıp bırakacağımız zaman bu bize sorun çıkartıyor, linki yapıştırdığım zaman interior içinde olanlar duyabiliyor, 1-2 dakika sonra içeri giren kişiler müziği duyamıyor, çünki link pasif kalıyor, tam destek, buna bir çözüm getirilmesi gerek.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 21.09.2021 18:02
 :o :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 22.09.2021 23:10
Eğerki dediğin site sınırsız link veriyorsa bunu kesinlikle destekliyorum, keza PUB açılışlarında vesayre chill bir müzik playlisti açıp bırakacağımız zaman bu bize sorun çıkartıyor, linki yapıştırdığım zaman interior içinde olanlar duyabiliyor, 1-2 dakika sonra içeri giren kişiler müziği duyamıyor, çünki link pasif kalıyor, tam destek, buna bir çözüm getirilmesi gerek.  :o

Evet site sınırsız link dönüştürüyor, eğer ki AR-GE kabul olur ve yapılırsa dediğin sorunlar ortadan kalkacak.  :sampanya:  :uzi:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 22.09.2021 23:35
Merhaba,

Müzik açarken herhangi bir link kısıtı yok. SAMP ses dosyası olarak görüp oynattığı sürece istediğiniz yeri kullanabilirsiniz. Örneğin müzikleri Discord'da bir kanala yükleyip dosya bağlantısıyla da  sınırsız olarak açabiliyorsunuz. Sistemsel olarak yapabileceğimiz bir geliştirme olmadığı için konuyu kapatıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok