Öncelikle herkese merhaba, iyi akşamlar dilerim konuya hemen giriş yapıyorum. Luis Miler adlı şahısla IC den büyük bir husumetimiz vardı, ayrıca bugün arkadaşımın silahı onun polise sığınmasından dolayı gitti. Biz El Corona civarında ilerlerken Luis Miler adlı şahısı gördük ve kovalamaya başladık, koşarak kaçıyordu. El Corona civarından yirmi sekizinci sokağa girdi ve taksiciye doğru kaçmaya başladı, bir nevi Güvenli bölgeye kaçtı. Ben açıkçası taksici içi harici diğer etrafının güvenli bölge olduğunu bilmiyordum. Kendisinin yaptığı bir ihlal. Durumu bu şekilde çarpıtacağını bilmiyordum. Ayrıca şahıs taksiciye bile girmedi, meslek yapmıyordu. İşbaşından çıkmış gördüğünüz gibi yeni taksiye binmiş iş başında ama takside değil. Şahıs koşarak kaçınca biz de iş başında değil sanmıştık. Durum çarpıtılmış, umarım yetkililer benim savunmamı iyi şekilde karşılar tekrardan iyi akşamlar.
Edit : DM attığımız falan yok, sizin görüşünüzce her silah sıkan DM atmış oluyor, husumetimiz olduğumun ssini buraya bırakıyorum, Bu şahıslar her ne kadar ihlal varsa yapıyor, kendisinin OOC olarak üç adet sicili var, geliyorlar sataşıyorlar sonra güvenli bölgeye kaçıyorlar, bir şey olunca da ihlal yapan biz oluyoruz. Kendileri bize ooc olarak kinli, discordlarına bile gittim küfür edip mutelediler, başka bir şey demiyorum.
Önceki bir olayın video editlemesini yakın zamanda yapmıştım, Husumetimiz yok muymuş? Gerçekten yetkililere yalan söylüyorsun kardeşim.
Ayrıca bu sslerden bile ceza aldınız.