|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony_Capello @heyyos55 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daisy_McKenzie Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22 Mayıs Cumartesi - Crenshaw - 52 Hoover Gangster Crips Onaylı Hood bölgesi |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 43-) Emote İhlalleri
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.
b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.
Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bilgisayar başında değildim ve bu sırada da paket kasıyordum. Daha sonrasın da bilgisayarımın başına geçtiğimde "/s Bana yanlış yapmayacaktınız!" Şeklinde bir yazı gördüm ve paketimde durmuştu canıma baktığımda ise düştüğümü anladım. Konuşmalarda herhangi bir emote göremedim. Hood sınırları içinde tek başına olup üstüne emote atmadan beni düşürmesi hoş bir durum değil gerekli incelemeler yapılıp kişinin ihlal edilen kurallardan cezalandırılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): Chat-log'da ki yazılar.
[20:00:01] {C9C936}Mahalle Lideri:{FFFFFF}Pekala adamım, polislere enselenmeden tüm malları elden çıkar.
[20:00:01] [VC] {C8C8C8}Bölgenizde bulunan alıcılara uyuşturucu satmaya başladınız.
[20:00:01] [VC] {C8C8C8}Kalan uyuşturucu paketi sayınız: 2 adet.
[20:04:32] Daisy McKenzie yanında taşıdığı deodorantı çıkartıp pis kokusunu giderir.
[20:04:52] Telefonu çalıyor. (( James Daveson ))
[20:06:28] Telefonundan mesaj bildirim sesi geldi. (( James Daveson ))
[20:06:58] (telefon) James Daveson: Alo.
[20:07:05] (telefon) James Daveson: Aramışsın adamım.
[20:07:17] (telefon) James Daveson: Nereye geleyim?
[20:07:26] (telefon) James Daveson: Geliyorum adamım.
[20:09:09] [VC] {C8C8C8}Maaş süreniz doldu. Maaşınızı almak için {99C794}/payday 169931{C8C8C8} komutunu kullanın.
[20:10:32] Saatlik bonus {00CC00}$140{C8C8C8} ve {00CC00}1{C8C8C8} vCoin kazandınız.
[20:10:32] Mevduat hesabınız {00CC00}$204{C8C8C8} faizlendi.
[20:11:54] BIRLIK: {FFFFFF}TryVone Scott adlı oyuncu birlikten ayrıldı.
[20:11:57] (telefon) Tyquan Wiggins: A-huh, sorun nedir Jeff?
[20:12:06] (telefon) Tyquan Wiggins: Aighh, konum at.
[20:15:01] Telefonu çalıyor. (( Tarreion Fowler ))
[20:17:59] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 90 saniye bekledikten sonra ayağa kalkacaksın.
[20:17:59] [VC] {C8C8C8}Uyuşturucu satmayı bıraktınız, satılan uyuşturucu miktarı: 53 gr
[20:18:13] Anthony Capello (bağırır): BANA BULAŞMICAKTINIZ.
[20:19:35] Robert Orlando yanındaki aracın kilidini açar.
[20:20:29] Denzel Pickens: ATLA
[20:25:40] * Tarreion Fowler çıkış yaptı.(( Kendi İsteği ))
[20:25:46] Christopher Raywood: Deon.