Merhaba, yazdıklarına cevap yazacağım ve şikayete daha fazla yanıt yollamayacağım.
Sokağın OG'si olan ve aynı zamanda R20 olan Zehir karakterine hakaretler savurdunuz.
Ardından karakteriniz doğal olarak dayak yedi ve polisi aradınız, polisi aradığınız için karakterlerimizin siniri daha da arttı, polislere yalan söyledik ve bizi serbest bırakmalarını sağladık, ardından sokakta durmaya devam ettin, sana saldıran bir sürü çete üyesini ve çete liderini elinde telefonla kayıt etmeye devam ettin. Karakterlerimizi sinirlendirmeyi ve bahsettiğiniz " OOC kini " söylemek için söylediğinizi kanıtlamayı başardınız.
Ardından Elvio ve Segundo karakterleri size saldıracaktı fakat elinizdeki telefon nedeniyle size karşı bir hamlede bulunmadılar, Zehir karakteri elinizden telefonu aldı, ardından ilk defa Fear-RP uygulayarak evin içine kaçtınız, Zehir karakterinin bana verdiği maymuncuk ile kapıyı kırdım, içeri daldık. İçeri daldığımızda zaten elinizde telefonla polisi arıyordunuz, bunun da ekran görüntüsü şikayet kanıtları kısmında mevcut. Karakterim sana saldırdı, telefonunun bizde olduğunu ve video çekemeyeceğini sanıyorduk lakin " Evde bilgisayar var, ev telefonu kullanıyorum. " gibisinden bir rolle bize karşılık verdin. O evin dekorasyonunu aylar önce ben düzenledim, içerisinde ne bilgisayar ne de bir telefon objesi bulunuyor, rolsel olarak böyle şeyleri alma rolü yaptıysanız bize ekran görüntülerini tarihiyle beraber bırakabilirsiniz, rolde kendi açınızdan olumluluk yaratmak için yoktan var ediyorsunuz(ev telefonu, bilgisayar). Rolü kendi lehinize çevirmek adına Retarted-RP yaparak rolümüzü baltalamayı başardınız.
Dünden beri yaklaşık kırk sekiz saattir sokaktaki çete üyelerini ve OG'leri tahrik ediyorsunuz.