Konu: 13.05.2021 - Geralt_Stable - GBİ içinde kışkırtıcı-agrasif rol  (Okunma sayısı 70 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2021 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Geralt_Stable @ZoWa[c]K

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2021 - 23:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Banka önünde şahısın aracını beğendim rolsel olarak ve satılıkmı dedim, muhabbet ettik satılık olduğundan bahsetti kendine göre düşük bir teklif verince küfür etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/51l3wcb

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.05.2021 23:49
Bankanın önünün GBI olduğunu bile bilmiyordum, arkadaş dalga geçercesine bir fiyat verdi sonra normalmiş gibi davranaya başladı.

#2 - 15.05.2021 00:02
Dalga geçercesine bir fiyat dediğin piyasası o zaten ? Fahiş fiyat çeken sendin bir araç sıfırından pahalıya satılmaz. 17 levelsin nerenin gbi nerenin gbi olmadığını biz öğretmeyelim, sen bu sunucuya gelirken o kuralları okuman lazımdı ?

#3 - 15.05.2021 01:03
Şikayetimi geri çekiyorum, şikayet ettiğim kişinin forum kurallarını bir kaç kez okumasını tavsiye ederim

#4 - 17.05.2021 14:46
Merhabalar,
şikayet açmadan önce karşınızdaki ile oyun içinden konuşup aranızdaki sorunları çözebilirsiniz fakat ben bu ekran görüntüsünden sizin direkt şikayet açma odaklı oynadığınızı anlıyorum. Bu tarz durumlarda ihlali yapan oyuncu ile PM yolundan iletişime geçip onu uyarabilirsiniz, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.