Konu: [17.05.2021 - Brian Foster] NON-RP, Polise Sığınma  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 17.05.2021 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Foster @barbaroshayiddx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Phil_Shaw,Vsevolod_Kochenkov @Jesswyn @lucretius

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.21 23.29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
İzin verilen roller haricinde (FM Ekibinin üst yönetimiyle iletişime geçerek senaryo/kurgunuzu anlatmalısınız) sorun yaşayan iki illegal birlik üyesi/düşman POLİSE SIĞINMA kuralını ihlal edemez. Yani illegal sorunlarınızı PD yardımıyla çözemezsiniz.

Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar etme rollerine girmemelisin. Aksi halde karakterine karşı birliğin bazı hakları olabilir ve CK'ya kadar gidebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta Vice mall'ın orada küçük bir kaza yaptık fazla bir şey olmadığı için "İyiyiz iyi" yazdım, ancak arkadaş küfür etti bende umursamadım daha sonra Star caddesinde geldi bana kumarhane nerede dedi bende git kendin bul dedim ve olayı bitirdiğimizi düşündüm. Kumarhaneye gittim kumar oynamak için kapının önünde "gel gel derdin ne dedi" ben yine bir şey yapmadım yanımdaki Phil karakteri Vsevolod karakterini arayıp çağırdı o sırada Brian karakteri polise ihbar verdi arkadaşımı dövüyorlar diye ama orda herhangi bir kavga rolü bulunmuyordu, Vsevolod karakteri gelince önünü kestik adamın bizden kaçtı ve polisin yanına gitti bu bahsettiğim iki olay da ss lerde mevcut Polis Memurları başka ekip bulun deyince bizde arkadaşı uzun bir süre kovaladık ve arkadaş Palomino benzinliğin oraya kaçtı bizde durdurmak için çarptık /do'dan Kaza olmuştur verdik. Buna da uymadı, köşeye sıkıştırdık silah ile araçtan çıkması için zorladık Fear-Rp de yapmadı karakterin ceza almasını istiyorum. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Bu iki ss de polise sığındığını görebilirsiniz.

Bu ss'de yeniden polise sığınacağını belirtmiş

/do ya uyulmadığı görünüyor

Aracın tekerlerine sıktığımıza rağmen kaçtı ve Fear-Rp yapmadı

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin ceza almasını rica ediyorum iyi roller dilerim.

#1 - 17.05.2021 00:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.05.2021 00:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 17.05.2021 01:49
Merhabalar ben Brian Froster. Öncelikle orada polise sığınmadım. Birkaç arkadaşı dövüyorlardı star caddesinde onlar olurken polisi aradım ve o durumu bildirdim. Bu şahsiyetleri bildirmedim zaten şikayet içeriği onlara yönelik değil. Aynı zamanda ben illegal bir rolcü değilim beni aldıkları şirket barmensin dediler ve legal olduğunu belirttiler. NON RP savunması olarak ortada NON RP yok kişi geldi aracıma sürttü sonra /do dan kaza olmuştur dedi. Bu ne demek? Böyle rol mü olur? Adam bana sürttü ama belirttiği kazanın büyüklüğü nedir? Kişilerin bayılması muhtemel mi tüm bunları geçelim onun istediği şekilde mi bizim karakterler hareket edecek. O zaman polis beni kovalarken ona çarpayım /do kaza oldu polisler dursun diyim yoksa şikayet açayım. İllegal konusunda dediğim gibi hem onları şikayet etmedim hem de illegal değilim ben. NON RP mevzusu olarakta öyle fiziksel olmayan bir durumda /do kaza olmuştur gibi story rpler yapılamaz. Yapılsa bile biraz mantık olur oyunda niye hasar alma var o zaman?

#4 - 17.05.2021 03:01
Öncelikle yeniden merhabalar aracına sürtmediğimizin ve büyük bir çarpışma olduğunu sende gayet iyi biliyorsun biz yeni rol yapmaya başlayan kişiler değiliz küçük bir sürtme olsa o /do yu vermezdik ikinci olarak polise sığınmadım diyorsun o yüzden mi biz seni kovalarken polis memurlarının yanına gittin ss lerde de gözüküyor yan yana olduğunuz üçüncü ve son kısım olarak da birlik içinde senin görevin pek dikkate alınmıyor diye biliyorum birliğiniz illegal bir birlik ve polise sığınma gibi bir hakkınız bulunmuyor.

Admin kararını bekleyelim, iyi forumlar

#5 - 17.05.2021 03:40
Merhabalar ben Brian Froster. Öncelikle orada polise sığınmadım. Birkaç arkadaşı dövüyorlardı star caddesinde onlar olurken polisi aradım ve o durumu bildirdim. Bu şahsiyetleri bildirmedim zaten şikayet içeriği onlara yönelik değil. Aynı zamanda ben illegal bir rolcü değilim beni aldıkları şirket barmensin dediler ve legal olduğunu belirttiler. NON RP savunması olarak ortada NON RP yok kişi geldi aracıma sürttü sonra /do dan kaza olmuştur dedi. Bu ne demek? Böyle rol mü olur? Adam bana sürttü ama belirttiği kazanın büyüklüğü nedir? Kişilerin bayılması muhtemel mi tüm bunları geçelim onun istediği şekilde mi bizim karakterler hareket edecek. O zaman polis beni kovalarken ona çarpayım /do kaza oldu polisler dursun diyim yoksa şikayet açayım. İllegal konusunda dediğim gibi hem onları şikayet etmedim hem de illegal değilim ben. NON RP mevzusu olarakta öyle fiziksel olmayan bir durumda /do kaza olmuştur gibi story rpler yapılamaz. Yapılsa bile biraz mantık olur oyunda niye hasar alma var o zaman?

IC sicilin bulunmakta.

#6 - 17.05.2021 04:29
IC sicilim olması şuanda legal olamayacağım anlamına gelmiyor. Büyük bir kaza felan olmadı. O zaman siz de role uyup bekleseydiniz madem büyük bir kaza oldu. /do kaza oldu HERKES DURRSUN diye bir şey yok arkadaşlar. Keşke yeni başlamış olsaydınız bunu öğrenememişsiniz.

#7 - 17.05.2021 05:21
Legal bir karakter yönetiyorsan mantıken sicilin olmamalı ve biz kaza rolüne uyduk sana pm attım verdiğim do ya uyacak mısın diye cevap vermedin daha sonra biz yine durduk arkadaşlarımız senin üstüne geldi role devam etti ve biz herkes dursun gibi bir şey demiyoruz gerçek hayatta kaza olunca naparsın araçtan iner bakarsın demi bizde o rol’ü gerçekleştirecektik konuları farklı yöne çekmezsen iyi olur ayriyeten illegal birliktesin kuralları okursan ne demek istediğimi iyi anlarsın. Ha birde yeni aklıma geldi ekleyeyim Non-Rp lik olay yok diyorsun ama tekerlerine ateş edilmiş araçla kaçmaya çalışıyorsun bu sence de non-rp değil mi?

Artık adminlerden sonuç bekleyelim
« Son Düzenleme: 17.05.2021 07:15 minXx »

#8 - 17.05.2021 14:31
Merhabalar,
Brian karakteri ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.