Konu: [04.05.2021 - Pankrati Novikov] Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2021 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pankrati Novikov @egeahinbey 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2021 / 12.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming | Emotesiz işlem | Do kanalı hatalı kullanım | Spawn kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Sunshine apartmanında soygun yapıyordum evin içerisine bir kadın karakter girdi ardından direk kaçtım daha sonra apartman interior'undan çıktığım gibi haraketsizken Pankrati Novikov karakteri tarafınan spawn kill ihlali üzerine shotgun markalı silah ile yaralıya düşürüldüm ardından hiç bir üst araması yapılmadan bagaja bindirildim. Kişi telefonumu almadığı için bagajda ayıldıktan sonra gizlice emotemi verip mesaj attım ve konum gönderdim mantık olarak araç sürerken bagajda mesaj atıldığınızı göremezsiniz ama arkadaş emote'yi metalayarak aracı durdurup telefonumu aldı burdada metagaming ihlalinde bulundu daha sonra beni bir bölgeye getirip klasik kaçırma rolü yaptı bildiğim üzere sorulan soruların hepsine olumsuz vermek hakkım var sonuçta benim karakterim ve bunu ben yönetiyorum fakat arkadaş PM'den rolü durdurmaya felan çalıştı /do OOC izni tarzında söylemde bulundu SS'lerim anlattıklarımı destekleyecektir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Emotesiz işlem + Spawn kill: GösterGizle

Metagaming: GösterGizle

Rol bölme + Do kanalı hatalı kullanım: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 04.05.2021 14:23
Öncelikle selamlar, Spawn kill konusuna gelirsek arkadaşla aynı anda binadan çıktık sonrasında ben yan tarafa geçtim arkadaşa ateş açtım, arkadaş kaçabilirdi fakat canı az olduğu için kaçmamayı tercih etti sanırım.

Emotesiz işleme gelcek olursak arkadaş bi kaçma rolünde ben emoteyi yazana kadar kaçabilirsi aracının motoru çalışıyordu, bundan dolayı özür dilerim.

Metagamig olarak ne yaptığımı anlamdım arkadaş bu iletiyi alıntı yaparak ne yaptığımı açıklarsa sevinirim.

/do kanalını yanlış kullandığımı söylüyor yanlış bişey göremedim,

Rol bölmeye gelcek olursak arkadaşa pm üzerinden iletişime geçtim, tüm verdiklerime - verdiği için otomatik olarak geçici hasar izni geliyor diye biliyorum fakat kafa karışıklığıyla kalıcı yazmışım, /soru sordum rolün gidişahatı için sorduğum bi soruydu o yüzden böyle bi girişimde bulundum, savunmam bu kadar ekleyeceğim bişey yok.

#2 - 04.05.2021 14:28
Dostum araç sürüyorsun yola odaklısın + yanında biri var konuşursun sohbet edersin hani arkaya doğru bakmassın artı şekilde bagaj ile sürücü kısmında arka koltuk var beni göremezsin telefonumu almadın ama ne hikmetse mesaj gönderince aklına geldi, kısaca meta yapıyorsun sslerdede gayet açık admin kararı bekleyelim.

#3 - 04.05.2021 14:31
Arabanın motorunu daha yeni yaptırmıştım bakımlarla birlikte oldukça az sesi gelmesi gerekmez mi sence? Üstelik mesaj atınca ne biliyim klavye sesi vs duymam lazım, arabanın içi sesiz camlar kapalı bagaj ile koltuk arasında mesafe var ve sesi iletebilir, üstelik arabada kimseyle konuşmuyorum, sadece odaklıyım gelecek ufak bi sesi bile duyabilirim. admin kararı bekleyelim.

#4 - 04.05.2021 16:42
Ben buna sessiz kalmak isterdim ama kalamıyorum :D, güzel kardeşim, /do hatalı kullanım diyorsun Pankrati'nin sadece /do'dan sorduğu her şey'e eksi veriyorsun, sanırım sen /do hatalı kullanımı çok yanlış anlamışsın, ikincisi spawn kill diyosun adam zaten sana 3 mermi sıkmış orada bayılmışsın, spawn kill'de yok, üçüncüsü evi kiralayıp evin kilidini açıyorsun, arkadaşının soymasını söylüyosun, oğlum hangi devirdeyiz böyle bir saçmalık yapıyosun? dördüncüsü metagaming diyorsun adamlar orda telefon ile smsleşiyor, bunun metagaming olması gerçekten ilginç :D, teşekkürler, saygılar, iyi forumlar.

#5 - 04.05.2021 18:08
Ben susuyorum admin kararını bekleyelim ve üçüncü kişi karışmasın. İyi günler.
« Son Düzenleme: 04.05.2021 18:26 Theon »

#6 - 17.05.2021 14:46
Silah Kural İhlali, Metagaming kapsamında ceza alacak, tekrarlamayın.

Şikayete yanıt atan kişiye 50 uyarı puanı eklendi.