Konu: Luigi Lucchese, Francesco Esposito [DM] - [DEATHMATCH]  (Okunma sayısı 371 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.05.2021 19:59
Birşeyi anlatırken tek postta belirtmelisin, teker teker yazmanın kimseye bir faydası yok, sana DM atmadık kardeşim. Herşey roller çerçevesinde döndü, hood onaylı oluşumda fear rp yapmak zorundasın yapmadığın için vuruldun buna rağmen seni 4 saat tutmadık.

#11 - 11.05.2021 20:24
Mekanınızın önünden geçtiğim ss leri atar mısın? maalesef sözlü olmuyor bunlar sadece 1 kere geçtim onunda ss'i var. Üstelik her mekanınızın önünden geçene sıkıyor musunuz?
Beni takip ediyordun, ben bunu söyledim, bu dedim, DM'lik bir sorun yok, Bana şantaj yapıyorsun, tehdit ediyorsun, kaç kere söylemem gerekiyor. İlk sakindim zaten, tehdit edince agresif rol yaptım, sonra küfür edip kaçıyorsun, önümü kesiyorsunuz, oradan kurtuluyorum 5. söyleyişim fakat anlamıyorsunuz sanırım, bu kadar ileti yeterli, admin kararı bekleyelim.
Gerçekten komiksin, nerde tehtid var?

#12 - 11.05.2021 20:39
Mekanınızın önünden geçtiğim ss leri atar mısın? maalesef sözlü olmuyor bunlar sadece 1 kere geçtim onunda ss'i var. Üstelik her mekanınızın önünden geçene sıkıyor musunuz?
Beni takip ediyordun, ben bunu söyledim, bu dedim, DM'lik bir sorun yok, Bana şantaj yapıyorsun, tehdit ediyorsun, kaç kere söylemem gerekiyor. İlk sakindim zaten, tehdit edince agresif rol yaptım, sonra küfür edip kaçıyorsun, önümü kesiyorsunuz, oradan kurtuluyorum 5. söyleyişim fakat anlamıyorsunuz sanırım, bu kadar ileti yeterli, admin kararı bekleyelim.
500 Dolar vermezsen bunları polise veririm tehdit değil mi?

#13 - 11.05.2021 22:56
Şikayete savunmamız bitti dostum, sende eklemeke istediklerini zaten belirtmişsin. Kısacası onaylı bölgede silahlı 4 kişi sana git, gelme dedikleri zaman onları ciddiye almayıp alaycı şekilde gezinirsen köşelerde muhbir gibi beklersen bunların olması çok normal.

#14 - 16.05.2021 00:02
500 Dolar vermezsen bunları polise veririm tehdit değil mi?
Tehtid değil, şantaj oluyor dostum.

#15 - 16.05.2021 00:07
Ailenin üyesini polise ihbar etmekle şantajlıyorsun, ailenin üyeleri seni vuruyor. Vurulman DM kapsamına mı giriyor? Hiç sanmıyorum.

#16 - 17.05.2021 01:26
Merhabalar,
@egeahinbey ilk olarak onaylı bir oluşumun üyelerini tehdit edip hood bölgelerine girip fear rp yapmadan bu rollere devam etmeniz mantıksız, bu karşılığı almanız da normal. Rol farklı şekilde ilerleyebilir miydi? Evet. Fakat burada bu kadar korkusuz roller yapıp vurulduğunuzda da olayı DM şeklinde anlatmanız hoş değil.
Artı olarak Lewis Barazi'nin yaptığı rol doğru değil, karşınızdaki kişi düştükten sonra eğer araca alacaksanız o kişinin yaralı süresinin bitmesini beklemelisiniz. Şikayetteki herkes uyarıldı, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.