Konu: 13.05.2021 - Christian Desmond - Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2021 14:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Desmond  @nevzvt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aaron arkadaşa saçlarının çok mor olduğunu söylüyorum sohbet ediyoruz yandan motorla gelip kıyafetin çok buruşmuş ütüle falan diyor bir arkadaş işine bak zenci dedim kavga çıktı iyi hoş tabii bilinmez sağdan soldan brawlla gram alakası olmayan arkadaşlar da geldi sanırım birlikte iyi bir yer edinmek için gözlerine girmeye çalışıyordu bilinmezzz..  Bu nevzt arkadaşımız da brawla arkadan gelip silah çeken taraf oldu iyi güzel silah aldınız da her brawl'a silah da çekmezsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.05.2021 15:20
Merhaba, iyi bayramlar. Olayı ben anlatayım. Çete bölgesinde (bölge onaylı) sana emote verip saldırıyorlar, sen karşılık veriyorsun ve 30 saniye bir kavga sürüyor, uzaktan görüp geliyorum ve yanına ilerliyorum. Sen ganton'a doğru koşmaya başlıyorsun, bende peşini bırakıyorum. ben tam arkamı dönerken bana doğru koşuyorsun, karakterim tehdit anında hissedip silahına davranıyor ve ateşliyor. Böyle bir çete bölgesinde bir kavgada birinin üzerine öyle koşarsan vurulmayıda göze almışsın demektir.
Üzerime koştuğun ss;
Seni vurmam gayet normal, brawl anlaşmalı değildi, silah çekebilirim.

Daha yanıt atmazsan ve toxiclik yapmazsan sevinirim, önce ki forum hesabın @EjderMeyvesi bu yüzden banlanmıştı, umarım bu toxicliğe devam etmezsin.

Savunmam bu kadar, sonuçlanırsa sevinirim. Tarafımca yanıt gelmeyecek.

#2 - 13.05.2021 16:03
EjderMeyvesi herhalde sizde büyük bir yara bırakmış aynı kişiyi sayıklıyorsunuz?

#3 - 14.05.2021 17:53
Anlaşmalı brawl değil ise silah çekebilir. Sorun yok, K&A