Konu: [17.05.2021 - Kevin Forest, Lincoln Forest]SOBEİT, HİLEYE GÖZ YUMMAK  (Okunma sayısı 463 defa)

#0 - 17.05.2021 02:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Kevin Forest - @Bonja / Lincoln Forest - @lahmacunxx
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ernesto Enrique, Elvio Pedraza, Fonsie Pedraza
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.parti yazılım, hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar. Yaklaşık olarak üç, dört gündür aramızda bir takım roller gerçekleşiyor. Son gerçekleşen olayda Kevin Forest karakteri GOD aynı zamanda ışınlanma hilesi kullandı. Ek olarak Lincoln Forest karakteri hileye sürekli olarak göz yumdu. Motoru süren karakter Lincoln Forest karakteri. Gün içerisinde de sürekli olarak beraberler, OOC olarak arkadaş olduklarını anlamak çok zor değil. Aynı zamanda sıktıkları zaman hiçbir şekilde emote kullanmadılar. DM olarak adlandırabiliriz. Video'yu izlerken lütfen hızını 0.5'e alın. Kevin karakterinin motor ile kaçarken motordan indiğini, biraz koşup tekrar arkaya ışınlandığını rahatlıkla anlayacaksınız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.05.2021 19:44 rainb0w »

#1 - 17.05.2021 16:10
Merhabalar, Savunmam şu şekilde '' GOD mode '' kullandığım söylenilmiş. Biz o çatışmaya girdikten sonra, benim ekranımda ben bi tane bile hit almadım. Canım hiç gitmedi. + Olarak deagle ile vurulduktan sonra, Gelen '' CoolDown '' Dediğim 2-3 saniyelik bekleme süresi bile olmadı. Ben Hiç bir türlü hile kullanmıyorum. Hepsini kanıtları ile beraber atacağım. 2 yıllık emeğimi çöpe atıcak kadar salakda değilim. Biliyorsunuz ki '' Vice-AntiCheat '' Sistem koruması var. Hile açtığımda Zaten Oyun Chatime '' Hile Tespit Edildi '' gibisinden bi mesaj geliyor ve sizi sunucudan direk atıyor. Hile kullanmış olsam Çatışma Rölünde direk oyundan düşerdim. 

[Kanıtlar :

Emote Verdiğimin Kanıtı :

Adminin Spec'e geçip, Bana hile Testi yapılmış O gün içersinde PM Konuşmaları.

CLEO DOSYAM :

ModLoader Dosyalarım :

Vurulduğumun ve Canımın Gittiğinin Kanıtı :

AYNI DURUM ÇATIŞMA ROLÜNE GİRDİĞİMİZ ERNESTO_ENRİQUE İÇİNDE OLDU, GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ VİDEODA 4-5 KEZ ŞAHISI VURUYORUM AMA HİÇ BİR TÜRLÜ HİT ALMIYOR. EĞER BANA BÖYLE Bİ SUÇLAMA YAPILABİLİYORSA AYNI DURUM ERNESTO_ENRİQUE ADLI ŞAHISADA OLDU. GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ŞAHIS VİDEODA NE HİT ALIYOR NE CANI GİDİYOR. -

16.05.2021 23.20 Deki ViceAntiCheat Loglarımda kontrol edilebilir. Sampın genel hit almama bugu. Savunmam bu kadar teşekkürler İyi günler İyi forumlar.

#2 - 17.05.2021 16:16
Benim herhangi bir hile/god/sobeit'den haberim yok. Ben vice'a başladığımda sobeit ney onu bile bilmiyordum. Bizde vidyolarda görüldiğü gibi  Ernestoya sıkıyoruz mermi 4 kere isabet ediyor 200 candan hesaplarsak 50-50-50-50 200 can eder. Yani 200 candan falza bile olsa en azından bi 10-20 canı kalması gerekir ama şahısa mermi işlemiyor. SAnırım bu ''sistemsel bug'' Kevin sıkarken onada oldu görüldüğü gibi zaten Kevin'ın attığı video'lardada kesin bir şekilde görülmektedir.

#3 - 17.05.2021 18:16
İyi forumlar, burada cleo dosyanız ya da oyunun herhangi bir dosyasını atmanız kanıt olarak değerlendirilemez. Sonrasında üzerinde oynama yapabilirsiniz. Ekstra olarak siz sıktığınızda hiçbir şekilde emote dahi vermemişsiniz. Ernesto karakterinin ekranında videoyu izleyebilirsiniz, aşağıda mevcut. Orada sıktığınız ilk iki mermi zaten onun üstüne gelmiyor, koltuğa geliyor. Ekstra olarak ışınlandığınız hakkında hiçbir savunma yapmamışsınız. Evet 500MB bir oyun, buglar mevcut fakat burada brawl atmıyoruz. Bir yıldır oynuyorum ve daha öncesinde böyle bir SAMP bugu ile karşılaşmadım. Diğer bir karakter size sıktığında canım gitti diyorsunuz fakat o olay bize sıktıktan sonra gerçekleşti, ben de hile kullancak olsam kullandıktan sonra kapatırdım. Videolar da her şey mevcut, yetkili kararı bekliyoruz. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 17.05.2021 18:20 rainb0w »

#4 - 17.05.2021 18:34
İyi forumlar arkadaşım, sana şöyle açıklayayım.

1- İlk SS'e bakarsan, silah emotesi verdiğimi görebilirsin.
2- ViceAnti-Cheat sistemi ile üzerimde hile testi yapıldı ve görüldüğü gibi hile olmadığım ortaya çıkarıldı.
3- Sizle çatışma rolüne girdiğimizde, Eğer ki herhangi bi hile kullanmış olsaydım Oyun Chatine '' Hile Tespit edildi, Sunucudan atıldınız '' yazardı ve ben sunucudan düşerdim.
4- Arkadaşım, eğer sen benim attığım videoyu izlersen, Ernesto'ya 4 hit attığımı görebilirsin.  Şöyle diyelim o zaman, sizin mantığınıza göre Ernesto'ta Bug Abuse ve God Mode kullanıyor. Rica ediyorum benim attığım Videoyu izle Ernesto'ya kaç tane sıkıyorum.
5- Işınlanma hilesi demişsiniz, siz harbi çıldırmışssınız dostum. Motor hareket halindeyken motordan atlıyorum. Motor hareket halinde olduğu içinde siz buna Hile diyorsunuz  :) :D

#5 - 17.05.2021 18:49
Beş yıldır aktif olarak Samp oynamaktayım lakin böyle bir bugu ilk defa duyuyorum, bariz bir şekilde sobeit açtığınız belli, olayı bir de benim ekranımdan atıyorum, ek olarak çatışma sırasında yanımıza ışınlanıp öyle ateş ettiniz, bunu da akşam saatlerinde Ferplex video ile kanıtlayabilir.

Bu da bugün attığınız bir diğer baskın, yine emote yok :D

#6 - 17.05.2021 18:53
Beş yıldır aktif olarak Samp oynamaktayım lakin böyle bir bugu ilk defa duyuyorum, bariz bir şekilde sobeit açtığınız belli, olayı bir de benim ekranımdan atıyorum, ek olarak çatışma sırasında yanımıza ışınlanıp öyle ateş ettiniz, bunu da akşam saatlerinde Ferplex video ile kanıtlayabilir.

Bu da bugün attığınız bir diğer baskın, yine emote yok :D

Aynısı sizede oluyor. Al izle videoyu. Şimdi senin söylemlerine göre Arkadaşında Sobeit kullanıyor. Sobeit sobeit sobeit one daha bilmiyorum bile  :D

#7 - 17.05.2021 18:55
Bir şeyi çok merak ediyorum kanka. Sobeit sobeit diyorsunuz'da? SObeitin tam olarak ne olduğunu biliyormusunuz?

#8 - 18.05.2021 18:03
Hileden yasaklanacak.