Konu: [15.05.2021 - Orya Sacha] İLLEGAL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2021 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Orya Sacha - @GodziAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzin verilen roller haricinde (FM Ekibinin üst yönetimiyle iletişime geçerek senaryo/kurgunuzu anlatmalısınız) sorun yaşayan iki illegal birlik üyesi/düşman POLİSE SIĞINMA kuralını ihlal edemez. Yani illegal sorunlarınızı PD yardımıyla çözemezsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, iyi forumlar. Öğlen saatlerinde FORZA ekibi ile IC olarak bir çatışma içinde olduğumuz için o bölgede FORZA ekibinden bir oyuncu vuruldu, bölgeye gelen diğer bir FORZA oluşumu üyesi yani Orya Sacha karakteri polisi arayarak polise sığındı. İllegal bir oluşumda olduğu için ve ek olarak 1.26 suçundan IC sicile sahip, illegal bir oyuncu olduğu için polise hiçbir şekilde sığınamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 16.05.2021 12:14 rainb0w »

#1 - 15.05.2021 18:54
Karakterinin illegal oluşumda olduğu ve İC sicili olduğu için legal olmadığının kanıtı ;
bkz.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 15.05.2021 22:16
Merhabalar, benim olduğum birliğin illegal bir oluşum olduğunu bilmiyordum arkadaş uyarınca polsileri göderdim zaten tamirci birliğinin illegal oluşum olduğunu bilseydim yapmazdım, lütfen yaptırım uygulamayın.

#3 - 15.05.2021 22:30
Kişiyi birliğe yeni aldım, dışarıdan sadece tamirhane ve motorcu gibi gördüğümüz için kişinin IC şekilde İllegal olduğumuzu anlama şansı yok. Kişiye OOC bir şekilde de bir bilgilendirme yapmadım. Kişi bu konu hakkında doğru söylüyor. Kişi sadece tamirhane + taksicilik rolü yapmaktadır birlik için. Herhangi bir illegal role dahil olmamıştır.

#4 - 16.05.2021 12:11
İyi forumlar. Sizlere Vice Roleplay platformunda bulunan kurallardan sadece iki tanesini açıklayacağım.

Öncelikle ilginiz olmayan, şahit eklenmediğiniz bir oyuncu şikayetine müdahalede bulunmanız yasak.

İkinci olarak buraya işinize yarayabilecek bir link bırakıyorum https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92366.0, illegal oluşum kuralları ile ilgili. Bir oluşum açmak için başvuru yapmadan önce bunu zaten size FACTİON MANAGEMENT atıyor ve okuyup anladığınızı belirtmeniz gerekiyor. Diğer bir seçenek olarak oyuna başlamadan önce, karakter başvurunuzu gerçekleştirirken sunucu/oyun kurallarını okumanız gerekiyor. İllegal bir oluşumda yirmi dört saat bulunduktan sonra ne olursa olsun illegal bir oyuncu olarak sayılırsınız. Orya Sacha karakteri bu kuralların hiçbirini bilmese bile ki bilmesi gerekiyor.. yine de IC bir sicili bulunuyor. 12.05.2021 tarihine ait 1.26 Kolluk Kuvvetlerine direnme suçundan yüz seksen dakika bir sicili mevcut bu da kendisini illegal bir oyuncu yapıyor. İyi günler, iyi forumlar.

#5 - 17.05.2021 15:41
Merhabalar,
Orya karakteri illegal bir birlik üyesi olduğundan dolayı polise sığınamaz, şimdilik bunu sadece uyarı olarak kabul edebilirsiniz, tekrarında ceza alacaksınız.

İyi forumlar.