Konu: Himawari Hayashi GB İhlali.  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2021 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Himawari Hayashi (Forum hesabını bulamadım.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barrington Dayson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.05.2021 20:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GB İhlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Barrington Dayson ile sahile inip biraz fotoğraf çekip para kazanmak istiyorduk, hem de rol çıkar dedik. Şahıslara hakaretim olmamasına rağmen güvenli bölgede bana saldırmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
N/A

Ek açıklamalar(varsa): Kaç levellik oyuncularsınız. İki rol yapmak yerine direk DM'ye girişiyorsunuz.

#1 - 11.05.2021 16:52
görmesi için mention @Medusawq

#2 - 11.05.2021 17:30
Şahıslara hakaretim olmadı demişsin attığın ekran görüntüsünde "amın kızı" dediğiniz belli oluyor ve türkçe terime giriyor, bana hakarette bulunmasaydınız size saldırmayacaktım. chatte yukarıya çıkıp ettiğiniz küfürlerin ekran görüntüsünü almıştım, dosyalarda yoktu chatlog dan aradım yine bulamadım ve ayriyetten sizde bana saldırıda bulundunuz emotelerinizi verdiniz ama kanıtım bulunmuyor.

#3 - 11.05.2021 17:30
Sizinle rolüm bile olmamasına rağmen neden gelip bana hakarette bulundunuz? Sizce mantıklı birşey mi?

#4 - 11.05.2021 17:59
Yaptığınız rol bana göre YRB likten başka hiçbirşey değil.

#5 - 11.05.2021 20:30
Şahıslara hakaretim olmadı demişsin attığın ekran görüntüsünde "amın kızı" dediğiniz belli oluyor ve türkçe terime giriyor, bana hakarette bulunmasaydınız size saldırmayacaktım. chatte yukarıya çıkıp ettiğiniz küfürlerin ekran görüntüsünü almıştım, dosyalarda yoktu chatlog dan aradım yine bulamadım ve ayriyetten sizde bana saldırıda bulundunuz emotelerinizi verdiniz ama kanıtım bulunmuyor.

Ben mi demişim sana kardeşim, ben hala diyorum sana hakaret etmedim ? Hadi diyelim türkçe terim kullandı arkadaş, bu mu senin rol anlayışın? Bana küfür edene saldırayım, yaralayayım?

#6 - 11.05.2021 20:42
Bana küfür etme sebebinizi öğrenmek istiyorum ve kardeşin olmuyorum.

#7 - 12.05.2021 14:10
İki taraf da hatalı, güvenli bölge içerisinde bilerek yapılmış bir kışkırtma karşılık olaraksa direk yumruklar konuşmuş. Rolde bulunan Himawari Hayashi, Barrington Dayson, Jaidan Reid karakterlerini uyarı alıyor. Olayın tekrarı halinde ceza alacaksınız.

Şikayet kapatıldı.