Konu: [0.05.2021 Kashew Crawford] Gasp kural ihlali.  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2021 21:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kashew Crawford @kozlov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 5 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 1 saat oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık:Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdim, bu karakter geldi ve beni yanına çağırdı. Gittim durduk yere silah çekti ve gasp etmeye çalıştı, Rapor attım fakat raporuma bakılmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu karaktere dm'den zaten şikayet açmıştık, iki gündür rol zevkim baltalanıyor. Karakterim hiç bir şekilde kimseye agresif yapmadı. Gerekli cezanın verilmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 05.05.2021 22:01 Redkeys »

#1 - 08.05.2021 00:56
Burada bir ihlal, yok kişi zaten role uymadı. Role uyması gerekiyor, burada ihlal olduğunu sanmıyorum. Kişiye silah doğrultuyuroum, fear yapması gereken yerde pm atıp yapamazsın diyor, rolü baltalıyor, burada her hangibi bir ihlal yok iyi forumlar.

#2 - 09.05.2021 04:53
Burada bir ihlal, yok kişi zaten role uymadı. Role uyması gerekiyor, burada ihlal olduğunu sanmıyorum. Kişiye silah doğrultuyuroum, fear yapması gereken yerde pm atıp yapamazsın diyor, rolü baltalıyor, burada her hangibi bir ihlal yok iyi forumlar.
Rol falan baltaladığım yok, kurallar da bile gasp yapmanın inaktif olduğu yazıyor. Bunu bilmene rağmen bu rolü yapıyorsun. Rapor attım dedim admin rolü izleyip bir şey deseydi parayı verecektim rapor attım dediğim gibi sen aracına binip gittin.
« Son Düzenleme: 09.05.2021 04:56 Redkeys »

#3 - 09.05.2021 19:52
Kashew Crawford "Gasp Kural İhlali" bazında ceza alacak. Hood Onaylı bir birlikte olup, o birliğin bölgesinde olduğunuzda başkalarını gasp edebilirsiniz. Geri kalan bütün gasp rolleri yasak, rolsel ve karşılıklı anlaşmalı olmadığı takdirde. İyi eğlenceler, şikayet kapatıldı.

NC attığı için yeni karakterinde ceza alacak.