Konu: Kanye_Barksdale / Freddie_Campbell / Alonzo_Bradshaw l DM  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 04:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kanye_Barksdale @dixsept Freddie_Campbell Alonzo_Bradshaw

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Garry_Racmo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2021 03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi forumlar, Garry karakteri ve kendim canlandırdığım  Jarred karakteri arkadaş rolü yapmaktalar. Hotel tarafında Garry'i gördüm ve karakterlerimin özellikleri doğrultusunda Garry'de bana karşılık verdi. Arkadaşlar direk arabamın etrafını kestiler, gerçek çeteci oldukları için ayakkabısını tamponumda bağlamaya başladılar. Sonrasında  karakter korktu, hem de rol paslamak için emote vererek Kanye'yi düşürdüm. Sonrasında tekrardan ordan  geçerken arkadaşlar silah çekip direk sıkmaya başladılar, kaçıp uzaklaştım fakat onaylı hoodda beni düşürdüler. Kanye çarı her kendini yere düşürene Idlewood'da yargı dağıtıyor sanırım. Herkese iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncuların forum ismini operatörümde linkler arızalı  olduğundan panelden erişemedim. @dixsept arkadaşlarını şikayet hakkında  bilgilendirirse iyi olur.

#1 - 08.05.2021 04:06
DM yok, ghettoda yaptığınız hareketlere dikkat edin. Şikayet kapatıldı.