İyi günler. Öncelikle çok şaşırdığımı söyleyerek savunmama giris yapıyorum ve o saatlerde oyunda olmadığımı belirtmek istiyorum. Hatta ve hatta bu rolü hatırlamadığımı belirtiyorum. Zaten ben sunucu içerisinde fakir çocuk rolü yapıyorum. Hiçbir şekilde bu tarz illegallere girmedim.
Bu durumda bunun tek açıklamasi hesabımın çalındığı yönünde olduğu düşünülebilir fakat hayır, çünkü ne envanterimde bir farklılık, ne paramda bir farklılık ne de en son oyunu kapattığımda bulunduğum lokasyonda bir değişiklik görmedim. Zaten dün oyuna en son belirtilen saatten erken girdim, o civarlarda da South Side üyeleri ile rol yapıyordum, bugün de 9.35 gibi şifremin değişip değiştirilmediğine bakmak için girdim. Bu hesaptan önce tek bir hesabım vardı, onda da ne para ne silah vardı. Şifre ve kulllanıcı adını unuttuğum için o hesaba giremedim ve bu hesabımı açtım. Dilediğiniz gibi log kontrolüne açığım. Neden böyle bir sorun yaşandiğını anlamadım.
@Mnemosyne ** Ek olarak Maske_16422, Maske_19152, Maske_18388, Maske_18886 oyuncularının da kim olduklarına bakıp rapora etiketleyebilirseniz onlar da alakmız olmadığını doğrulayacaktır diye düşünüyorum.