Konu: Jaidan Reid Multiaccount Süphesi  (Okunma sayısı 298 defa)

#0 - 09.05.2021 02:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaidan Reid @Sharingan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Multiaccount

Alıntı
13-) MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Alıntı
— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.
— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.
— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin bu seviyelerde pompalı tüfek sahibi olması çok değişik geldi, multiaccount şüphesi ile şikayet açtım. IP'si kontrol edilirse sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Eğer bir yanlış anlaşılma ise arkadaşa nasıl parayı ve silahı bulduğunu sormak istiyorum.

#1 - 09.05.2021 08:56
@Sharingan kısa süre içinde savunmanızı yapın.

#2 - 09.05.2021 09:44
İyi günler. Öncelikle çok şaşırdığımı söyleyerek savunmama giris yapıyorum ve o saatlerde oyunda olmadığımı belirtmek istiyorum. Hatta ve hatta bu rolü hatırlamadığımı belirtiyorum. Zaten ben sunucu içerisinde fakir çocuk rolü yapıyorum. Hiçbir şekilde bu tarz illegallere girmedim.

Bu durumda bunun tek açıklamasi hesabımın çalındığı yönünde olduğu düşünülebilir fakat hayır, çünkü ne envanterimde bir farklılık, ne paramda bir farklılık ne de en son oyunu kapattığımda bulunduğum lokasyonda bir değişiklik görmedim. Zaten dün oyuna en son belirtilen saatten erken girdim, o civarlarda da South Side üyeleri ile rol yapıyordum, bugün de 9.35 gibi şifremin değişip değiştirilmediğine bakmak için girdim. Bu hesaptan önce tek bir hesabım vardı, onda da ne para ne silah vardı. Şifre ve kulllanıcı adını unuttuğum için o hesaba giremedim ve bu hesabımı açtım. Dilediğiniz gibi log kontrolüne açığım. Neden böyle bir sorun yaşandiğını anlamadım. @Mnemosyne

** Ek olarak Maske_16422, Maske_19152, Maske_18388, Maske_18886 oyuncularının da kim olduklarına bakıp rapora etiketleyebilirseniz onlar da alakmız olmadığını doğrulayacaktır diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 09.05.2021 10:46 Sharingan »

#3 - 09.05.2021 12:48
IP kontrol edilebilir, ayrıca 3 seviye birinin silah sahibi olması/ kullanması ihlal. Eğer multiaccount değilse silah kuralları ihlali vardır. Bundan da yargı görmesini istiyorum. Eğer siz olayda yoksanız IP kontrolü sizin için sakınca olmaz heralde? Ayrıca benim sizin yaptığınıza dair kanıtım var ama sizin,
sizin yapmadığınıza dair kanıtınız yok.

#4 - 09.05.2021 13:44
IP kontrol edilebilir, ayrıca 3 seviye birinin silah sahibi olması/ kullanması ihlal. Eğer multiaccount değilse silah kuralları ihlali vardır. Bundan da yargı görmesini istiyorum. Eğer siz olayda yoksanız IP kontrolü sizin için sakınca olmaz heralde? Ayrıca benim sizin yaptığınıza dair kanıtım var ama sizin,
sizin yapmadığınıza dair kanıtınız yok.

Dostum zaten silah sahibi değilim diyorum :) Ve zaten log/ip kontrolü de yapılabilir dedim, ki ben size yapmadığıma dair kanıt sunamam çünkü her dakika kayıt almıyorum oyunumu, büyük ihtimalle bug tarzı bir şey olmuştur bu kadar kesin yargılamayın insanları. O rolde size sıkan maskesiz biri varsa da etikeyleyebilirsiniz alakam olmadığını teyit ederler.

#5 - 11.05.2021 15:54
@BatuhanC @chefkio @Cobblestoned

Jaidan Reid, Buffalo hoodunda savaşırken sizinle mi birlikteydi? Tek iletide yanıtlayın.

#6 - 11.05.2021 15:57
Çatışma esnasında isimlere pek dikkat etmedim fakat Jaidan Reid'i de gördüğümü hatırlamıyorum. Bir bug olmuş olabilir, çünkü çatışma esnasında denk gelmedim.

#7 - 11.05.2021 16:24
@BatuhanC @chefkio @Cobblestoned

Jaidan Reid, Buffalo hoodunda savaşırken sizinle mi birlikteydi? Tek iletide yanıtlayın.
selam @Scealten  kişiyi tanımıyorum ama tek söyleyeceğim şey o çatışmada hasar loglarında bir bug vardı sanısram, ben düştüğümde beni leonardo brooks vurmuş gözüküyordu, kişiyide tanımıyorum.

#8 - 11.05.2021 16:25
Sistem bugu olarak değerlendirildi. Ceza uygulanmayacak. K&A