Konu: Letty Weasley @Emre77x - Fear RP, Retarted RP, Non RP ve Yetersiz Rol Bilgisi  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2021 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Letty Weasley - @Emre77x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Non RP, Retarted RP, Fear RP ve Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey ortada. Adamı vuruyoruz, VUR VUR OYY OYY yazıyor bu zaten NON RP ve Retarted RP, silahlı adamların arasına aracıyla giriyor, öylece izliyor FEAR RP ihlali, adam birde bu videoyu kanıt olarak PD'ye atıyor. PD'ye atılan bu video onaylanıyor ve ben bu alınan kayıta göre aranma kaydına maruz kalıyorum. İlgili kişi yaptığı ihlallerle hem vaktimin çalışmasına, hem onlarca kişinin rolüne etken oluyor. İhlal zinciri yaptığı rollerde, Retarted RP, Non RP ve Fear RP ihlallerini gerçekleştirmesinden, yetersiz rol bilgisi olarak şikayeti oluşturuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PD'e kanıt olarak sunuldu. Rollerin iptalini istiyorum, bu ihlal zinciri benim rollerime fazlasıyla zarar verdi.

« Son Düzenleme: 03.05.2021 22:53 hollycrap »

#1 - 02.05.2021 13:51
PD kanıt istedi bende şansınıza video almıştım kanıt olarak sundum, sanırım silahını kaybedip böyle bir şikayet açmaya karar verdin. İlginç

#2 - 02.05.2021 15:50
PD kanıt istedi bende şansınıza video almıştım kanıt olarak sundum, sanırım silahını kaybedip böyle bir şikayet açmaya karar verdin. İlginç
Silahımı kaybetmedim, rol düzeyinin yetersiz olduğunu düşündüğüm, ihlal zinciri yapan bir bireye şikayet oluşturdum. Tüm kural ihlalleri doğru suçlamalar, non rp, retarted rp ve fear rpnin dibine vurmuşsun. Bu videonun kanıt olarak kullanılması kadar absürt bir şey yok zaten.
PD eğer bu kanıta göre iş yapıyorsa zaten başta seni suça teşvikten tutuklamalı :D?

#3 - 03.05.2021 22:51
Kanıtları güncelliyorum, arkadaşımız zekilik yapıp videoyu silmiş.

#4 - 09.05.2021 17:40
Kanıt olarak sunulan video gizli durumda. Kanıtları tam hali ile toparladığınız zaman tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz, şikayet kapatıldı. @hollycrap