Konu: MetaGaming şikayeti [8.05.2021]  (Okunma sayısı 211 defa)

#0 - 08.05.2021 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bigseksi /  Xam VanRiemsdijk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  METAGAMING

Alıntı
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye IC sebeplerden dolayı ateş ettik, SS'lerde maske taktığımı görebilirsiniz. Vurulma olayından sonra hastane çevresinde dolaşırken kişiyi görüyorum ve normal bir sivil gibi yanlarına yaklaşıyorum. Ama duyduğum konuşmalar ve aldığım tepki SS'lerde mevcut.
Ek olarak karakterimin Xam karakteriyle hiçbir tanışıklığı, hatta sohbet etmişliği bile yok, kendisini maske takarak vuruyorum, kafamda maske yokken beni tanıyor, bunu direkt olarak dile getirmese "CarWash elemanları" demesi Meta yaptını belli ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.05.2021 19:37
Karakterim şehirde sadece sizleri ve 429 oluşumunda ki bazı kişileri tanıyor. Karakterim sizinle kavgalı, sizin yaptığınızı biliyor. Çünkü çatışmada motorunun tekeri patlayınca motorundan inip kaçtı ve olayın sonunda motorunun nerede olduğuna GPS'den bakınca sizin tamirhane olduğunu gördü.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 08.05.2021 20:04
3. SS'de gözüktüğü gibi size "CarWash mi dediniz acaba?" gibi bir soru sormuşum sadece, hiçbir şekilde orada çalıştığımı belli etmiyorum. Sırf bu sorudan nasıl oluyor da benim CarWash elemanları arasında yer aldığımı anlayabiliyorsunuz?
Ek olarak motordan indiğinizde motorun kontağı açıktı, normal birisi motoru alıp bizim tamirhaneye bırakabilir, bu çok doğal. Bunu da göz önünde bulundurmanız gerekli.

#3 - 08.05.2021 20:51
Karakterim sizleri tanıyor, sizler tarafından dün CarWash'de şiddete uğradı, kovuldu. Bu sabah ise sizlerle kavga etti,  Lamar Payne tarafından hem darp, hem de pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Fuad Dordavic ve Vito Tedeschi tarafından da şiddete maruz kaldı. Birkaç saat sonrada karakterimi kovaladınız ve vurdunuz. Özetle karakterimin şehirde ki tek düşmanları sizlersiniz ve karakterim şehirde yeni.

Kavga görüntüsü ve saati

Vurulma görüntüsü ve saati

« Son Düzenleme: 08.05.2021 20:58 bigseksi »

#4 - 08.05.2021 21:04
Olabilir, bahsettiğim şey bu değil zaten. Siz de tek tek olay yaşadığınız kişilerin isimlerini vermişsiniz, Aralarında Tyler karakterim yok. Sadece merak ettiğim şu, "CarWash mı dediniz acaba?" demem beni bir CarWash çalışanı mı yapar?

Sizleri tanıyor diyorsunuz, Xam karakteri ile tam emin değilim ama yaklaşık iki gündür rol yapıyorsunuz. Ancak bu süre zarfı içinde ne Tyler Xam karakteri ile, ne de Xam karakteri Tyler karakteri ile sohbete girdi, değil mi?
Yani beni tanımıyorsunuz, ancak orada normal bir sivil olarak size yukarıdaki gibi bir soru yöneltince hemen de Tyler'ı CarWash çalışanı ilan etmeniz garibime gitti.

Ekleyecek savunmanız varsa buyrun, yoksa yetkili kararı beklenilebilir.
İyi forumlar.

#5 - 08.05.2021 21:09
Karakterim Sally Sanders, Tyler Nord, Kevin Warren, Richard Fletcher, Fuad Dordavic, Charlie Potter, Vito Tedeschi, Lamar Payne, bu karakterlerle rol yaptı, hepsinin ismini biliyor, öğrendi. Dış görünüş olarak da bu kişileri tanıyor. Onların CarWash'de takıldığını, dost olduklarını biliyor.

admin kararı

#6 - 08.05.2021 22:47
Karakterim Sally Sanders, Tyler Nord, Kevin Warren, Richard Fletcher, Fuad Dordavic, Charlie Potter, Vito Tedeschi, Lamar Payne, bu karakterlerle rol yaptı, hepsinin ismini biliyor, öğrendi. Dış görünüş olarak da bu kişileri tanıyor. Onların CarWash'de takıldığını, dost olduklarını biliyor.

admin kararı

Sally Sanders-Richard .... Adını daha yazmadığım kişiler sana IC'de adlarını söylemiş olamaz. Emin misin? Yönetim kararına bırakalım.

#7 - 08.05.2021 22:58
Birbirlerine seslendiklerinde karakterim duydu. (chatime düştü)

#8 - 10.05.2021 05:15
Kişi ceza alacak, şikayet kapatıldı.