Konu: Rauf Stanislav / OOC Üslüp  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2021 21:01
Şikayet edilen karakter adı : Rauf Stanislav @croxzy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  Video kaydında gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Üslüp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben checkpointi alamayacağım için sağa kırdım aldım sonra onun hızını kestiğimi farkettim adını öğrenip pmden özür dileyecekken gelen pm ortada

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
     https://klasresim.com/i/gta-sa-210506-2037059.FLcNE

Ek açıklamalar(varsa):  Şahısın ceza almasını istiyorum.

#1 - 07.05.2021 00:53
Ben checkpointi alamayacağım için sağa kırdım aldım sonra onun hızını kestiğimi farkettim adını öğrenip pmden özür dileyecekken gelen pm ortada

Kişi özür dileyecektim diyor fakat arkasına q ve e tuşuna basılı tutup bakarak ilerliyor, burada bir OOC yalan bulunmakta.

Ek olarakda bu SS lerde OOC hakaret göremiyorum, "Koçum" , "Aslan Parçası" gibi kelimeler ne ara OOC hakaret oldu?

Örneğin, iyi bir iş çıkartırsın. Vaay Aslan Parçası helal şeklinde söyleyebilirsin,

Sonra iyi iş çıkartırsın Helal be koçum dersin. Yani bu kelimeleri kötü bir anlamda kullanamazsın yani kullanımı yok ki? Küfür falan değiller yani.

Ek olarakda kendiside itiraf etmiş şikayet açıklamasında, önüne kırdım diye. Yani itirafta bulunmuş.

İkinci olarakta, Yani açtım, susuzdum çok susamıştım çok acıkmıştım o yüzden başım dönmüş olabilir sinirlenmişte olabilirim, çünkü Açlığa Susuzluğa kim dayanabilir ki? Yani ben normalde böyle birşey yapmam dediğim gibi açlık ve susuzluktan dolayı oldu. Tekrardan kusura bakmasın arkadaş savunmam bu kadar.

#2 - 07.05.2021 01:26
 Öncelikle yok insanlık dersi verebilirim yok ücretini öderim felan böyle kelimeler kullanıyorsun aslan parçası demende bir sakınca yok zaten ama açlık başına vurmuştur diyorum iyi niyetimi kullanaraktan şikayetimi geri çekiyorum

#3 - 10.05.2021 13:55
Şikayet kapatıldı.