Konu: [07.05.2021] Kareem Haulden - Maske_26362 -DM-  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 07.05.2021 18:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem_Haulden @realkarma Maske_26362

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thomas_Lupertazzi @Rexha

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thomas_Lupertazzi karakteri ile bisikletimi almaya 17:58 civarları gidiyorduk, bisikleti tam süreceğim sırada arkadaşlar herhangi bir emote vermeden silahla bana ve arkadaşıma sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerek yok.

« Son Düzenleme: 07.05.2021 19:52 memistheking »

#1 - 07.05.2021 18:43
Merhaba dostum, iyi oyunlar öncelikle. Rol zevkini bozduğum için ilk başta özür dilerim. Dün gece yaşanan Kalle isimli birliğin Brystal hood bölgesine baskınından sonra toplanıp bahsedilen birliğin hood bölgesine gittik. Atacağım ekran görüntülerinde büyük bir kaos olduğu zaten gözüküyor. Arkadaşın da interior'dan çıktığını sandım, aktif bir çatışma bölgesiydi. Onun için ateş ettim. Tekrardan özür dilerim. Emote olarak içeride emote vermiştim. İçeriden birisi sandım dostum, kusura bakma.

Ekran görüntüleri.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 07.05.2021 19:01 realkarma »

#2 - 07.05.2021 20:02
Selam, iyi akşamlar. Bugün saat 18:00'a doğru BF Injection marka arabam ile Evan Schiavone karakterini bisikletine bırakıyordum. Bisikleti işyeri 838 kapı numaralı bölgedeydi. Biz tam gittik ve Evan Schiavone bisikletine bindi. Emote vermeden ortaya çıkan karakterler, uzi ve shotgun ile bize ateş edildi. Evan Schiavone anlamadığı için sabit kalmıştı ve yaralıya düştü. Daha sonrasında ben bunu fark edince, kendim arabam ile kaçmaya başladım. Durum bu yönde, fazla uzatmama gerek yok. Ekran görüntülerinde durum belli olmakta.

#3 - 10.05.2021 05:22
Merhaba,

yanlış zaman, yanlış yer. Savunma yeterli bulundu, şikayet kapatıldı.