Selamlar, hayırlı ramazanlar.
Olayı yazılı olarak özetleyip ardından chatlog üzerinden anlatacağım. Ne yazık ki şikayette sadece olayın son anını yakalayıp paylaşmışsınız. Böyle bir tutumu sergileyerek insanları kandırmaya çalışmanız hiç hoş değil. Rodeo'da bir kaza yapıyoruz ve tepkisiz devam etmenden ötürü irdeleyici laflar söylüyoruz.
(Kırmızı alan) Ardından tekrar sanchezin ile önümüze kırıp bir akrobatlık daha sergiliyorsun. Tek amacın irdeleyici lafların üzerine söz söyleyip gitmek, atacağım chatlogda net bir şekilde gözüküyor.
(Turuncu alan) Patrick sana dikkatli sürmen gerektiğini de söylüyor ama sen annesinin öğrettiğini söylüyorsun. Yine atacağım görüntüde gözüküyor.
(turuncu alan) Takip etmeye başlıyorsun, Patrick karakteri gitmeni de söylüyor.
(Yeşil alan) Karakterimin sabrı kalmıyor, esrarını daha ağzından senle kavga etmeden önce attığından ki insan üzerindeki etkileri 2-3 saat kadar sürer, Patrick'e sağa çekmesini onu vuracağımı söylüyorum. (Yine yeşil alanın hemen altında görebilirsiniz.) Patrick caddeye kadar sürüyor ve caddeye kadar da geliyorsun. Arabadan iniyorum motordayken kafa atıyorum, seni sistemsel düşürmüyorum ki bunu sen de söylüyorsun. Motorunla geri açıldıktan sonra gitmen için fırsat veriyoruz ama inip koşuyor ve saldırıyorsun. Derek'de sana vuruyor, aktif bir brawl başlattığından Patrick emote vermeye ihtiyaç duymuyor. Ki sen de vermiyorsun. Dayak yedikten sonra ise sergilediğin rolde yine görüntüde gözüküyor.
(Mor alan)İhlal yaptığımı düşünüyorsanız şikayet açınız demişsin, senin tavsiyen üzerine açacağım.
Kaza rollerinde ekran görüntüsü almadım, hadi şikayet açayım da ceza al gibi bir düşüncem yok çünkü. Ama farkına varırsınız ki far kırıldı diye de böyle roller sergilenmez.Keyifli roller dilerim, savunmalarımıza ekleyeceğemiz başka bir husus bulunmuyor.
Chatlogun doğrulunu yetkililer kontrol edebilirler.