Konu: Peter Buckie, Derek Porter, Patrick Dunn | Noob DM + Emotesiz işlem  (Okunma sayısı 330 defa)

#0 - 03.05.2021 05:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Buckie - @Chiko | Derek Porter - @Canterino the DEEV | Patrick Dunn - @eppursimuove

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/05/2021 | 01:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM + Emotesiz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl atılacak bir durum yokken Peter Buckie indiği bölgeden emote vererek saldırıyor, ardından Peter Buckie emote vererek saldırıyor ve bir diğer şahıs Patrick Dunn emotesiz bir şekilde vurmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Peter Buckie - Noob DM
Spoiler: GösterGizle

Derek Porter - Noob DM

Patrick Dunn - Noob DM , Emotesiz işlem

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 03.05.2021 05:58 Lhansent »

#1 - 03.05.2021 06:22
Peter karakteri ile aranızda bir diyalog geçiyor. Devamında Pete sana bir yumruk sallıyor, bu noktada hala motorun üstündesin ve basıp gitmek yerine biraz ileride duruyor ve tek başına üç karaktere saldırıyorsun. IC'de serserilerin sürekli pineklediği sokaktasın, orası serserilerin hoodu. Rolün başında gelişen bir diyalog var, sana sürekli olarak gitmen gerektiği söyleniyor. Yumruk gereksiz ya da sebepsiz yere değil. İstesen durmak yerine gaza basmaya devam eder ve oradan uzaklaşırdın fakat kavga istedin. Rolde de arkadaşıma saldıran adama saldırdım doğal olarak.

Ortada bir ihlal yok, kişinin şikayet açmasına bile şaşırdım açıkçası. Olayı olduğu gibi anlattım, ne eksik ne fazla. Arkadaşlarım gördükleri zaman kendi savunmalarını yazar, konuya benim tarafımdan ikinci bir mesaj gelmeyecek.

#2 - 03.05.2021 06:27
Peter karakteri ile aranızda bir diyalog geçiyor. Devamında Pete sana bir yumruk sallıyor, bu noktada hala motorun üstündesin ve basıp gitmek yerine biraz ileride duruyor ve tek başına üç karaktere saldırıyorsun. IC'de serserilerin sürekli pineklediği sokaktasın, orası serserilerin hoodu. Rolün başında gelişen bir diyalog var, sana sürekli olarak gitmen gerektiği söyleniyor. Yumruk gereksiz ya da sebepsiz yere değil. İstesen durmak yerine gaza basmaya devam eder ve oradan uzaklaşırdın fakat kavga istedin. Rolde de arkadaşıma saldıran adama saldırdım doğal olarak.

Ortada bir ihlal yok, kişinin şikayet açmasına bile şaşırdım açıkçası. Olayı olduğu gibi anlattım, ne eksik ne fazla. Arkadaşlarım gördükleri zaman kendi savunmalarını yazar, konuya benim tarafımdan ikinci bir mesaj gelmeyecek.
İhlal yaptığımı düşünüyorsanız şikayet açabilirsiniz, bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Taa Rodeo'da yanıma gelip motor ile duvara çarptığımda (büyük bir kaza değil, kayma) gelip " Oha hulk gerçekmiş! , Annenin amını gördün mü?! " gibi kelimeler kullandınız, kullandılar daha doğrusu çünkü siz orada bulunmuyordunuz, bana saldırdıkları bölgede bulunuyordunuz. Bana karşı söyledikleri cümleler için onları takip ettim ve Peter karakteri indiği gibi bana saldırdı, doğal olarak motorun üstünde olduğum için biraz ileriye gidip duraksadım çünkü Peter karakteri bana kafa attı, herneyse az ileride durup motorumu kapatıp motordan indiğimde üzerime geldikleri için kendimi korumaya çalıştım, brawl başlatacak bir sebep yokken brawl başlatmak istediler ve sonucunda ihlal gerçekleştirildi. Sizin savunmanız bittiyse diğer oyuncuların karakterleri için savunmaları ve daha sonrasında da admin kararını bekleyebiliriz, iyi günler.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 06:36 Lhansent »

#3 - 03.05.2021 07:06

Savunma yazacak bir durum yok, üç kişiye deplasmanda girişerek fear-rp ihlali yapan sensin gibi. Bu tür basit ve gereksiz roller için şikayet açacak da değilim. Rolde yakın arkadaş olduğum Peter'a saldırınca ben de onu korumak adına tekrar tekrar emote spamlamamak sureti ile brawl olayına dahil oldum ki zaten bu durum emote vermemi gerektirmiyor, halihazırda karşılıklı emote'larınızı vermiş ve brawla başlamışsınız zaten. Alıntıladığım savunmayı tarafımca sayabilirsiniz. İyi forumlar...

İhlal yaptığımı düşünüyorsanız şikayet açabilirsiniz, bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Taa Rodeo'da yanıma gelip motor ile duvara çarptığımda (büyük bir kaza değil, kayma) gelip " Oha hulk gerçekmiş! , Annenin amını gördün mü?! " gibi kelimeler kullandınız, kullandılar daha doğrusu çünkü siz orada bulunmuyordunuz, bana saldırdıkları bölgede bulunuyordunuz. Bana karşı söyledikleri cümleler için onları takip ettim ve Peter karakteri indiği gibi bana saldırdı, doğal olarak motorun üstünde olduğum için biraz ileriye gidip duraksadım çünkü Peter karakteri bana kafa attı, herneyse az ileride durup motorumu kapatıp motordan indiğimde üzerime geldikleri için kendimi korumaya çalıştım, brawl başlatacak bir sebep yokken brawl başlatmak istediler ve sonucunda ihlal gerçekleştirildi. Sizin savunmanız bittiyse diğer oyuncuların karakterleri için savunmaları ve daha sonrasında da admin kararını bekleyebiliriz, iyi günler.

Ayrıca motor ile kaza yapmadan önce önüme kırdın, karakterim bunun üzerine bir de gidip duvara çarpınca sana laf etti. Ardından Batı yakasından Doğu yakasına kadar, git dememize rağmen takip ettin. Ss almadığım için o konuya girmeyeceğim, dediğim gibi şikayetlerin peşinden koşan birisi hiçbir zaman olmadım. Emote'suz işlem ve Noob DM var mı, yok mu? Yönetici kararı bekleyelim...
« Son Düzenleme: 03.05.2021 15:38 eppursimuove »

#4 - 03.05.2021 08:06
Öncelikle şunu tekrar ve tekrar belirtmek istiyorum,  fear-rp'lik bir durum yok karakterimle gelip 3 kişiye dalmıyorum. Kendimi savunmak için yapıyorum, sizi takip etmemde bir ihlal yok, bana atılan kafa yüzünden bölgeden öyle hemen ayrılmadım.

#5 - 03.05.2021 15:25
Selamlar, hayırlı ramazanlar.

Olayı yazılı olarak özetleyip ardından chatlog üzerinden anlatacağım. Ne yazık ki şikayette sadece olayın son anını yakalayıp paylaşmışsınız. Böyle bir tutumu sergileyerek insanları kandırmaya çalışmanız hiç hoş değil. Rodeo'da bir kaza yapıyoruz ve tepkisiz devam etmenden ötürü irdeleyici laflar söylüyoruz. (Kırmızı alan)  Ardından tekrar sanchezin ile önümüze kırıp bir akrobatlık daha sergiliyorsun. Tek amacın irdeleyici lafların üzerine söz söyleyip gitmek, atacağım chatlogda net bir şekilde gözüküyor. (Turuncu alan) Patrick sana dikkatli sürmen gerektiğini de söylüyor ama sen annesinin öğrettiğini söylüyorsun. Yine atacağım görüntüde gözüküyor. (turuncu alan) Takip etmeye başlıyorsun, Patrick karakteri gitmeni de söylüyor. (Yeşil alan) Karakterimin sabrı kalmıyor, esrarını daha ağzından senle kavga etmeden önce attığından ki insan üzerindeki etkileri 2-3 saat kadar sürer, Patrick'e sağa çekmesini onu vuracağımı söylüyorum. (Yine yeşil alanın hemen altında görebilirsiniz.) Patrick caddeye kadar sürüyor ve caddeye kadar da geliyorsun. Arabadan iniyorum motordayken kafa atıyorum, seni sistemsel düşürmüyorum ki bunu sen de söylüyorsun. Motorunla geri açıldıktan sonra gitmen için fırsat veriyoruz ama inip koşuyor ve saldırıyorsun. Derek'de sana vuruyor, aktif bir brawl başlattığından Patrick emote vermeye ihtiyaç duymuyor. Ki sen de vermiyorsun. Dayak yedikten sonra ise sergilediğin rolde yine görüntüde gözüküyor. (Mor alan)

İhlal yaptığımı düşünüyorsanız şikayet açınız demişsin, senin tavsiyen üzerine açacağım.

Kaza rollerinde ekran görüntüsü almadım, hadi şikayet açayım da ceza al gibi bir düşüncem yok çünkü. Ama farkına varırsınız ki far kırıldı diye de böyle roller sergilenmez.

Keyifli roller dilerim, savunmalarımıza ekleyeceğemiz başka bir husus bulunmuyor.

Chatlogun doğrulunu yetkililer kontrol edebilirler.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 15:32 Chiko »

#6 - 04.05.2021 22:13
Şikayet aktif.

#7 - 06.05.2021 00:39
Aktif.

#8 - 08.05.2021 19:41
Aktif..

#9 - 09.05.2021 18:53
Merhabalar, şikayet incelendi ve savunmalar yeterli görüldü.

K&A