Konu: {01.05.2021 - Bob Reilly] NOOB DM, Retarted RP  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2021 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob Reilly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kumar oynadı ardından kaybetti. Sonra biran da emote vererek bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 02.05.2021 00:27 keremhitt »

#1 - 01.05.2021 23:50
Öncelikle şikayeti şablona uygun açıp beni mentionslamanı tavsiye ederim, savunma kısmına gelecek olursak, karakterim kumarda kaybediyor, sonrasında mekanda kaybettiği için mekana küfür ederekten çıkmaya çalışıyor, sinirli olan karakterime sürekli yüksek oynayan kazanır, dışarıda ağlayın tarzı kışkırtıcı söylemlerde bulunuyorsun, bunun sonucunda emote vererekten brawl rolü çıkartıp seni yaralıya düşürüyorum, noob dm terimine bakacak olursan insanlara ya da araçlara rolsüz/emotesiz ya da sebepsiz vurmak anlamına geldiğini göreceksin, kuralı okumamışsın, ki yapıştırmamışsın bile, fakat benim rolüme bakacak olursan hem emote var hem rol var hem de ortada brawl için yeterli sebep var, yönetici kararını verebilir, iyi akşamlar dilerim.

#2 - 02.05.2021 00:06
Haklısınız, DM'den açmam gerekiyordu. Kappa  ;)

#3 - 02.05.2021 00:09
Haklısınız, DM'den açmam gerekiyordu. Kappa  ;)

DM kural ihlali de silah ile sebepsiz veya rolsüz ateş açmaktır, kuralları sağlamca bir okumanızı tavsiye ederim, savunmamı yaptım seninle başka bir diyaloğa girmeyeceğim, senin de üstelememen dileğiyle.

#4 - 02.05.2021 00:15
Düşünsenize kocaman bir kumarhaneye giriyorsunuz ve 10.000$ civarı kaybettiğiniz için kurpiyere dalıyorsunuz. Gerçekten çok iyi rol yapıyorsunuz. Kuralları sizden fazla okuduğuma ve en önemlisi anladığıma eminim.
 İyi roller ve forumlar dilerim.

#5 - 09.05.2021 12:44
Şikayete o kadar süre boyunca bakılmamış ki arkadaş yasaklanmış, neyse. Konu kilit.

#6 - 09.05.2021 19:50
Şikayete o kadar süre boyunca bakılmamış ki arkadaş yasaklanmış, neyse. Konu kilit.

Makine veya robot değiliz. Bu tarz bireysel şikayetlerden çok daha önemli işlerimiz oluyor sunucu bazında çok şükür. Üslubunuzu tekrarlamayın, şikayet kapatıldı.