Konu: George_McGregor @clexy OOC HAKARET  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2021 19:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George_McGregor @clexy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket, OOC HAKARET

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde sıra kavgası çıktı ardından, rollü bir şekilde sıra bende olduğu için gym'i ben yapınca arkadaş çok kin yaptı ardından böyle şeyler demeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın zaten forumdada ileti puanı yemiş, anlaşılan o ki arkadaş sorunlu biraz.  :garip:

#1 - 05.05.2021 19:53
Cümleleri okuyup anlayamıyorsan bu benim sorunum değil, lütfen paragraf çalış ya da kelime anlamlarıyla ilgilenebilirsin. Okuduğunu anlama problemi diye bir sorun bulunuyor, bunun için asla seni suçlayamam.  'küfrederdim de - kafanın içinde bazı şeyleri düzgün çalıştıramadığını düşünüyorum'  'düşünüyorum - ederdim de' içerisinden senin için ayıkladım. Burada herhangi bir hakaret ya da küfür yok, sana karşı senin hakkında olan düşüncemi ve isteğimi belirttim. Küfretmek gibi bir isteğim olur ama bunu dillendirmedim. Şikayete yapacağım başka bir savunma bulunmuyor, direkt olarak kararın verilmesi uygundur. Uzatmaya, uğraşmaya veya gereksiz ileti göndermeye lüzum yok.

#2 - 05.05.2021 20:00
Ayrıca gönderdiğin screenshotlarda sadece benim özel mesajlarımı birleştirmişsin, screenshotları tamamen atarsan sevinirim. Oynanmış, kesilmiş görüntüler sanırsam tam anlamıyla kanıt niteliği taşımıyor. Gönderdiğim o mesajlar, sen içerideyken gönderilmiş mesajlar, birkaçında oynama bulunuyor.

#3 - 06.05.2021 14:53
Kimsenin kişiliğine karşı ithamlarda bulunamazsınız, en azından bu platform içerisinde böyle. Ceza alacaksınız, tekrarlamayın.