Konu: [02.05.2021- Shirley Mikaelson ] Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.05.2021 17:48
Atılan kanıtlar dikkatlice incelendi.

"Sohbet hızlı aktı, göremedim" tarzında bir savunma geçerliliğini burada korumuyor maalesef. Rol içerisinde yapacağınız her şey ya da yapılan her şey sizin sohbetinize anlık olarak düşse dahi o rolün devamlılığını sürdürmeniz gerekmektedir. Örneğin, bir bar rolünde bile size bir bardak uzatıldığı zaman mekan kalabalık olsa dahi rolün devamını getirirsiniz. Aynı kapıya çıkıyor, aynı şekilde burada da kapıyı kilitli görmeliydiniz. Sohbetim hızlı aktı, göremedim. Peki ne yapmalıyım? Hemen page up tuşuna basarak sohbeti kontrol edebilirsiniz, yüz satırlık log anlık olarak oyun içerisinden erişebileceğiniz durumda oluyor. Bu yüzden dolayı NonRP kapsamında ceza alacaksınız.

Bir diğer konumuz etrafınızda iki kişi var, sizden üstün durumdalar ve ek olarak silahları var. Her ne kadar sizden sonra emote veriyor olsalar dahi dalga geçermişcesine "ben yüzme bilmewk" yazıp da rolünüzü böyle sürdüremezsiniz. Size karşı söylenen bazı cümleler var, korku rolü yapıp bunları yerine getirmelisiniz. Bu yüzden de Fear RP kapsamında ceza alacaksınız. Ek olarak kullandığınız kelime grubu, cümle direkt olarak Türk mizahında kullanılıyor. Türkçe terim kapsamında ceza alacaksınız.

K&A