Konu: [22.04.2021] Slade_Avetisyan - Retarted RP, Refuse RP, YKİ, Sürekli RP, PG  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 22.04.2021 05:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Aura - Slade_Avetisyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2021 / 05:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1) RETARTED RP
2) REFUSE RP
3) YARALI KURAL İHLALİ
4) SÜREKLİ ROLEPLAY
5) POWER GAMİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi Grove St. 'te yaralı bir şekilde gördüm. Bunun için gasp etmeye karar verdim. Yanına yaklaşıp üzerini arar emotesi verdim. Bugdayım bahanesi ile kurtulmaya çalıştı (SÜREKLİ ROLEPLAY) . Rolü kabul et, rol sonrasında şikayet açabilirsin yazdım. Üzerini aradım, üzerindeki parayı alma emotesi verdiğim REFUSE RP yaparak role uymadı. Yaralı süresi biter bitmez (YKİ) yaparak Allah gibi ayağa kalktı. Hemen iyileşip bana saldırmaya başladı (POWER GAMİNG) , düşürdükten sonra karakterime küfürler vesaire savurdu. (Refuse RP)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Hayır yok.

#1 - 22.04.2021 06:01

1) RETARTED RP
2) REFUSE RP
3) YARALI KURAL İHLALİ
4) SÜREKLİ ROLEPLAY
5) POWER GAMİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi Grove St. 'te yaralı bir şekilde gördüm. Bunun için gasp etmeye karar verdim. Yanına yaklaşıp üzerini arar emotesi verdim. Bugdayım bahanesi ile kurtulmaya çalıştı (SÜREKLİ ROLEPLAY) . Rolü kabul et, rol sonrasında şikayet açabilirsin yazdım. Üzerini aradım, üzerindeki parayı alma emotesi verdiğim REFUSE RP yaparak role uymadı. Yaralı süresi biter bitmez (YKİ) yaparak Allah gibi ayağa kalktı. Hemen iyileşip bana saldırmaya başladı (POWER GAMİNG) , düşürdükten sonra karakterime küfürler vesaire savurdu. (Refuse RP)

SAVUNMA:
Slade Avetisyan karakterinin şahsi sahibi, oyuncusuyum.
Iddlewood Gas Station üzerinde aracımla istikamet üzerindeydim. Grove'a yakın olan GYM' i geçtikten sonra aracımda sıfır hasar olmasına rağmen, aracım oyunla alakalı bir bugdan ötürü patladı. Patlama sonucunda karakterimi hem Grove ST. Üzerine Spawnladı, hemde baygınlık süresi verdi. Bayıldığım anda,
Screen Shot'ta belli olduğu üzere, anında Admin Rapor'u atmaktayım. Raporuma, daha kısa sürede cevap verilseydi bu yaşanmış olan rol yaşanmayacaktı.
Şahısa, PM Üzerinden Bug'da olduğumu beyan etsemde arkadaşımız fazla ısrarlar sonucunda yinede beni gasp etmeye kalkıştı. Sesimi çıkartmadım, kanıtlarımı hazırladım. Şahıs gelmeden önce, yaklaşık 30 saniyem vardı ayılmama.
Birincisi, yaralı rolü yapmamı gerektirecek bir rol yok.
İkincisi, neden bayıldığımla alakalı bilgi sıfır.
Üçüncüsü, belki sadece gözlerim karardı ve ben orda baygınlık geçirdim.
Velhasıl Kelam, bu rol baştan DELL olmak zorunda.
Sebebi ise, oyun içinde bug'a girdim, şahıs beni dinlemedi rolüne devam etti, ayağa kalkmak adına emote verdim, haricinde şahsa vurmadan öncede sağ ve sol elini yumruk yaparak şahsa saldırır emote'u da verdim.
Yani, ben neden bugdan bayılmamış bile olsam, şahıs /do Üzerinden şahsıma ne olduğuna dair sıfır sorusuz, körü körüne dalıp bunada rol demesi fazlasıyla trajikomiktir.
Bir yetkili arkadaşımız, "Üstünüzü onaylı hood bölgesi harici arayamazlar, gasp edemezler." Gibisinden bir cevap verdi.
Ekran görüntülerinde mevcuttur. Şahıs bana OOC üzerinden yani PM'Den Dini değerlere aykırı olarak şunları belirtti;
"Allahsın galiba?" Diyeceklerim bu kadardır. Gerekli yerlere beyanımı sunarım. Saygılar, Vesselam.

#2 - 22.04.2021 06:05

1) RETARTED RP
2) REFUSE RP
3) YARALI KURAL İHLALİ
4) SÜREKLİ ROLEPLAY
5) POWER GAMİNG

SAVUNMA:
Slade Avetisyan karakterinin şahsi sahibi, oyuncusuyum.
Iddlewood Gas Station üzerinde aracımla istikamet üzerindeydim. Grove'a yakın olan GYM' i geçtikten sonra aracımda sıfır hasar olmasına rağmen, aracım oyunla alakalı bir bugdan ötürü patladı. Patlama sonucunda karakterimi hem Grove ST. Üzerine Spawnladı, hemde baygınlık süresi verdi. Bayıldığım anda,
Screen Shot'ta belli olduğu üzere, anında Admin Rapor'u atmaktayım. Raporuma, daha kısa sürede cevap verilseydi bu yaşanmış olan rol yaşanmayacaktı.
Şahısa, PM Üzerinden Bug'da olduğumu beyan etsemde arkadaşımız fazla ısrarlar sonucunda yinede beni gasp etmeye kalkıştı. Sesimi çıkartmadım, kanıtlarımı hazırladım. Şahıs gelmeden önce, yaklaşık 30 saniyem vardı ayılmama.
Birincisi, yaralı rolü yapmamı gerektirecek bir rol yok.
İkincisi, neden bayıldığımla alakalı bilgi sıfır.
Üçüncüsü, belki sadece gözlerim karardı ve ben orda baygınlık geçirdim.
Velhasıl Kelam, bu rol baştan DELL olmak zorunda.
Sebebi ise, oyun içinde bug'a girdim, şahıs beni dinlemedi rolüne devam etti, ayağa kalkmak adına emote verdim, haricinde şahsa vurmadan öncede sağ ve sol elini yumruk yaparak şahsa saldırır emote'u da verdim.
Yani, ben neden bugdan bayılmamış bile olsam, şahıs /do Üzerinden şahsıma ne olduğuna dair sıfır sorusuz, körü körüne dalıp bunada rol demesi fazlasıyla trajikomiktir.
Bir yetkili arkadaşımız, "Üstünüzü onaylı hood bölgesi harici arayamazlar, gasp edemezler." Gibisinden bir cevap verdi.
Ekran görüntülerinde mevcuttur. Şahıs bana OOC üzerinden yani PM'Den Dini değerlere aykırı olarak şunları belirtti;
"Allahsın galiba?" Diyeceklerim bu kadardır. Gerekli yerlere beyanımı sunarım. Saygılar, Vesselam.
Ekran görüntülerim bulunmakta, forumda paylaşamıyorum ancak.
Discord adresim; aura
Ekran görüntüleri bir yetkili tarafından gözükmeden, işlem başlatılmasına karşıyım. Huzurlarınıza sunarım.

#3 - 22.04.2021 06:08
Sürekli Roleplay kural ihlali gereği role devam etmeli, rolden sonra şikayet açmalıydınız. Hatta karakter başvurusu yaparken bunun ile alakalı soru bile var. Sanırsam başkasına cevaplattınız soruları :&

#4 - 22.04.2021 06:10
Yeteri kadar konuştuğunuzu düşünüyorum, yetkili onaylı ekran görüntülerim var. Lütfen arkanıza yaslanın ve adil bir münakaşa olup olmadığını birlikte izleyelim.

#5 - 10.05.2021 02:48
Selam,

Öncelikle gasp rolleri normal, sivil oyuncular için pasif durumda. Gaspı sadece bölge onaylı birlikler, bölgelerinde yapabilir.  Bu kısım şikayet açan tarafın ihlali. Diğer kısım ise yani şikayet edilen kişinin ihlalleri Refuse rp ve Yaralı Kural İhlali. Hata ve ihlal olsa bile o role uymak zorundasınız.

İki taraf sertçe uyarıldı, devamı halinde ağır ceza alacaklar.